fbpx

ABC Fitness School Convention – 7th Edition

Cursuri autorizate si acreditate

ABC Fitness School Convention – 7th Edition

abc fitness convention 7th edition
Când?

Save the date 10-11 november 2018

Sâmbătă între 9.30-21.30

Duminică între 9.00-16.00

Unde?

Daimon Club – Calea Piscului 10, București

Ce?

ABC FITNESS CONVENTION 7

Cum?

Cum sărbătorim în acest weekend?

Sărbătorim 7 ani de activitate a Școlii ABC FITNESS prin 2 zile pline de experiențe unice, alături de peste 25 de traineri din România, Italia, Germania, Argentina, Nigeria si Bulgaria.

De ce?
Pentru ca ai posibilitatea de a participa la un eveniment internațional, unde poti să-ți alegi între cele 8 clase de aerobic diferite , 8 seminarii cu teme de actualitate in domeniul nutriției, fitness-ului, gastrotehniei, coaching-ului, psihologiei (sâmbătă), Party Fitness (sâmbătă seara) și 3 concursuri cu diferite probe fitness, crossfit si family fit si 3 workshopuri sustinute de traineri cu experiență internaționala (duminică).
Va fi un eveniment de sport, nutritie, experiente individuale și in familie, unde sponsorii și partenerii noștri vă vor rasfăța din toate punctele de vedere.Vă ținem la curent cu toate informațiile despre program și activități! Până atunci participă la concursul nostru și poti fi unul dintre cei 3 câștigători ce vor avea intrare liberă la toate activitățile evenimentului. Succes!See you there!
ABC FITNESS TEAM

Calendar Eveniment

Prezentare Traineri

eveniment abc fitness convention 7th edition

09:30 – 10:20 » Timeea & Tim Dobrotă + Karina & Angel Rodian – TRAIN2GETHER

timeea si tim dobrota, karina si angel rodian

Ma numesc Tim si sunt aici pentru voi.
Ceea ce ma recomanda pe mine sunt zecile de transformari duse la bun sfarsit pe parcursul celor peste 10 ani de experienta in domeniu fitness-wellness. Am pornit de la exemplul personal urmand sa pun in practica tot ceea ce am invatat, ajutand astfel alte persoane ce erau gata sa-si schimbe stilul de viata.
Am bucuria de a-mi fi gasit drumul, de a trai sanatos, de a fi in forma, plin de speranta, optimism si pozitivitate. Va invit si pe voi sa va alaturati, acestui stil de viata si sa reusim impreuna in fiecare zi, de acum inainte.

Ma numesc Timeea si abia astept sa ne antrenam impreuna.
Vreau sa impartasesc cu voi experienta mea personala care m-a facut sa adopt un stil de viata sanatos si care mi-a transformat intreaga existenta. Am inlocuit mersul la sala din obligatie intr-o pasiune. M-am redescoperit si dupa aproximativ 1 an de schimbari majore am decis ca fitnessul ramane obtiunea mea definitiva. Am inceput sa imbin “utilul cu placutul” iar azi dupa aproximativ 3 ani ma aflu in postura de Instructor fitness, Personal trainer si Tehnician Nutritionist, cursuri absolvite in cadrul scolii ABC FITNESS SCHOOL.

Karina & Angel Rodian

Totul a inceput in cadrul ABC FITNESS SCHOOL  acum 6 ani, cand ne-am cunoscut la cursurile de Instructor Fitness si Personal Trainer. De atunci am schimbat zeci de vieți, ajutându-i pe clienți  sa-și periodizeze antrenamentele și sa se alimenteze corect și rațional.
De doi ani formam o familie iar povestea continua tot la ABC FITNESS SCHOOL.

10:30 – 11:20 » Anton Todorov – AERO-STEP

anton todorov - aero-step

Anton Todorov este un representant de marca al fitness-ului international, in doar ultimii 3 ani, participand la conventii in mai bine de 25 de tari diferite. Trainer Aeroclassic, trainer Step Master si organizator al Conventiei The Attitude FFM, Germania, a participat la unele din cele mai prestigioase si importante intalniri si evenimente de fitness din toata lumea precum: CHINA FIT INTERNATIONAL EXPO (China); MASH EVENTS (Austria); JAPAN TOUR – OSAKA / OKAYAMA / KYOTO (Japonia); BIBIONE BEACH FITNESS (Italia); RIMINI WELLNESS – FREDDY WEAR STAGE (Italia); FIBO (Germania); MOVE YA VIBRATIONS (Germania); LEADERFIT  PARIS (Franta); FITNESS FIRST /FIT WEEKS (Turcia); NIKE KIEV (Ucraina); BLACKPOOL (UK); NIKE annual MEETING (Ungaria); CRUISIN FITNESS LANDIA (Italia); FIF EVENTS(Federatia Italiana de Fitness); IFFA(Germania); WORLD CLASS (Rusia) /REEBOK; PURE EMOTION EVENTS (Germania); 3D MASTER MANIA (Norvegia); SATS (Suedia); AA CONVETOIN BUENOS AIRES (Argentina); AAV (Linz/Austria) /; OPEN FIT (Barcelona/Spain); FACE CZ (Republica Ceha); A. F STUDIES (Grecia); ISLAND FIT MALLORCA (Spania); SPORT PARK HILDEN (Germania); ITS – NOVOSIBIRSK /MOSCOW (Rusia); EUROFITNESS SCHOOL (Polonia). De mai bine de 20 de ani, a lucrat in cele mai importante centre de fitness din Roma, Italia, iar de 10 ani este considerat unul dintre cei mai de success trainer de fitness si aerobic din Frankfurt.

11:30 – 12:20 » Angy – FITBALL FUSION

fitball fusion

Salutare!

Numele meu este Georgiana Ştefania Vasile, însă de mai bine de 20 de ani toţi apropiaţii îmi spun Angy. Am practicat sportul de performanţă, ramura Shotokan din artele martiale mai bine de 14 ani iar din primul an de facultate am început să practic fitness-ul şi gimnastica aerobică de întreţinere.

Absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, specializarea Sport şi performanţă motrică (2009) şi a două mastere: Managementul activităţilor sportive (2011) şi Performanţă sportivă pe ramura fitness-culturism (2013).

În anul 2011 am înfiinţat împreună cu soţul meu centrul de formare sportivă ABC FITNESS , fiind una dintre cele mai profesioniste şi mai de prestigiu din Romania.

Predau clase de aero-combat, aero-step, functional, însă clasa mea preferată este Fitball pe care-l predau atât la club, cât şi la convenţii de fitness naţionale şi internaţionale.

Anul acesta (2018) am creat un nou concept Fitball Fusion, concept ce cuprinde exerciţii de dans, exerciţii funcţionale, exerciţii posturale şi izometrice, toate executate cu mingea de fitball pe o muzică antrenantă şi distractivă.

BENEFICIILE PROGRAMULUI:

– Previne osteoporoza

– Combate celulita și implicit stresul

– Ameliorează și previne durerile de spate

– Îmbunătățește circulația sângelui și a limfei

– Ajută la relaxarea musculaturii încordate

– Îmbunătățește echilibrul și coordonarea

– Ne relexează și ne distrează

12:30 – 13:20 » Fernando Gorini – STEEL PROGRAMS

Fernando Gorini - STEEL COMBAT

Fernando Gorini este un presenter internațional originar din Buenos Aires, Argentina, cu peste 15 ani de experiență în fitness. Fernando a lucrat în companii mari din domeniu, participând la convenții, festivaluri și alte evenimente de profil din Europa, America și Asia. În urmă cu 7 ani, Fernando a fondat compania STEEL PROGRAMS, ce propune profesioniștilor din fitness noi sisteme de antrenament, bazate pe o structură specială, ce ușurează munca instructorului și înlesnește o comunicare mai fluentă cu participanții la clasă. STEEL PROGRAMS cuprinde stilurile de antrenament STEEL TONIC, STEEL COMBAT, STEEL TRAINING, STEEL JUMP și are reprezentanțe în România, Italia, Portugalia, Bulgaria, Orientul Mijlociu, Mexic, Argentina, Chile, Bolivia, Maldive. Carismatic și plin de energie, Fernando reușește să electrizeze de fiecare dată publicul participant la clasele lui din care face un adevărat spectacol.

STEEL COMBAT este un sistem de antrenament ce debordează de energie, o clasă dinamică, distractivă, ce-i invită pe participanți să se transforme pe parcursul celor 50 de minute în ”luptători”, îmbinând cele mai interesante și populare mișcări din box și din artele marțiale pentru a crea un antrenament intens al principalelor grupe musculare și pentru creșterea rezistenței cardiovasculare. STEEL COMBAT a fost creat de presenterul internațional Fernando Gorini și este practicat cu succes în diverse țări din lume.

13:50 – 14:40 » Lenka Matasova – BOSU

lenka matasova

Lenka este un prezenter italian cu peste 20 de ani de experiență în industria FITNESS-ului. Ea este binecunoscută pentru clasele creative TOTAL FUNCTIONAL BODY cu stil personal unic.
Lecțiile sale inovatoare de BOSU sunt celebre în întreaga lume.
Lenka este cunoscută și apreciată pentru metodele sale didactice impecabile. Oamenii o iubesc datorită entuziasmului, creativității și pozitivității ei. Ea deține propriul club de fitness (numai pentru femei) din Calaibria, ITALIA.
Canalul YOU-TUBE dedicat cursurilor FITNESS se mândrește cu mai mult de un milion de vizionări și mii de următori. Acum lucrează la un proiect absolut nou: ghidul de a deveni body-conditioning instructor.

14:50 – 15:40 » Otilia Chiriță – POUND FIT DEMO & Agbomere Osomonika – INSANITY

otlia chirita - pound fitness

OTILIA CHIRIȚĂ – POUND FITNESS

Pound s-a lansat in America in anul 2011si in Europa in 2014. Este o ora de cardio de 45 de minute ce combina miscari din yoga, pilates si “drumming” – batut la tobe.
La Pound, in loc să asculţi muzica, trăiești si creezi muzica în cadrul acestui antrenament captivant pentru întregul corp care combină exerciţiile cardio, de tonifiere şi de forţă si te transforma intr-un adevarat rockstar.
Pound este a full body workout. In 45 de minute vei efectua aprox. 15.000 de de lovituri de Ripstix, aproximativ 500 de genoflexiuni si fandari, toate pe cele mai indragite melodii si vom executa peste 70 de tehnici de mişcare dinamică fără măcar să realizezi si poti sa arzi până la 700+  calorii.
Iti vei imbunatatii drastic conditia fizica, anduranta, agilitatea, coordonarea, flexibilitatea si ritmul.
Vei lucra abdomenul, coapsele, picioarele, bratele, spatele, dar nu doar toate grupele mari de muschi, ci si muchi mai putini utilizati la alte ore cum ar fi flexorii coapsei, pentru un abdomen de invidiat. POUND este o ora interactiva. Timing-ul si coordonarea obliga participantii la ora sa fie atenti, concentrati si prezenti pe durata intregului antrenament.
Agbomere Osomonika
Ma numesc Agbomere Osomonika si va urez bun venit la insanity, un program de 60 de zile, cu intervale maxime care vă va da corpul la care ati visat mereu. La insanity avem exarcitii foarte variate: cardio, polymetrice, stretching, abdomene, si antrenamente sport. Va voi ruga sa fiti puternici, mereu concentrati si motivati. Ne vedem la eveniment pe 10 noiembrie 2018 la Daimon Club!

15:50 – 16:40 » Giorgio Radici – FUNCTIONAL TRAINING

giorgio radici

Endurance, coordination, agility, strength, enthusiasm, here are some of the features that it takes for this Functional Step signed Giorgio Radici! This workshop will treat music, phrases, positive and negative sequences, regular cycles, creating a period by running ads for post-location or structural increases in transforming the basic steps in a sequence of functional toning no tools but using only our body in a mixture of squats, launge, abductions, abductions, push ups and plank

In this workshop participants will have the foundations to build safely a lesson step functional!

Useful info: being an extremely intense workshops would take at least 1/2 changes so as not to remain sweaty during the theoretical part. You will only use the step so there is no need of other gear! Students will be able to film at any time provided that they do so using Jack stands! It is important that when shooting the pupil does not halt for filming, but it continues to practice!

Nike Athlete
Founder Theitalianjob

16:50 – 17:40 » Raluca Popescu – YOGA

raluca popescu - yoga

ABC Yoga
O clasă de yoga atât pentru incepatori cat si pentru avansați
Nu trebuie sa fii flexibil sau fost gimnast sa practici yoga
Trebuie doar sa treci peste limitele concurenței și sa iti accepti propriile limite si propriile limitări
Te astept cu drag la o clasă ce va îmbina si echilibra atât forța cat si flexibilitatea.

Raluca Popescu
De ceva vreme ma învârt prin lumea fitness welness dupa ce am incercat alte specializări, am revenit acasă si alături de familia ABC Fitness am inceput formarea mea oficială inca de la primele promoții ale școlii.
Cu drag formez viitori instructori si incercam sa marim familia ABC.

Instructor Aerobic Fitness multiple specializări, instructor Pilates, instructor Yoga, tehnician nutritionist si Personal Trainer, pe scurt fac tot ce pot ca lumea sa prindă drag de miscare si de in stil de viață activ, sănătos și echilibrat.

În prezent ma ocup de clase de grup si antrenamente personale la studioul propriu si de formarea cursanților Abc din Ploiești .

09:30 – 10:20 » Claudia Mihăilă, Liviu Poiană & Florin Ivan – ACTIVITATEA DE INSTRUCTOR FITNESS/AEROBIC ÎN AFARA GRANIȚELOR NOASTRE – Cariere de succes

claudia mihaila
Claudia-Elena Mihaila
Personal trainer si instructor aerobic fittness, tehnician nutritionist, formator Abc Fitness School, instructor de yoga, instructor Stott Pilates,instructor trampoiline, inginer zootehnist, asistent medical generalist.
Pasiunea mea pentru sport inseamna nu numai miscare , ci si sanatate si urmand currsurile scolii postliceale sanitare am devenit asistent medical generalist. Acest  lucru mi a adus un castig in activitatea mea , lucrand cu medicii dar si icercand prin programele de antrenament sa ajut clientii mei  sa si amelioreze starea  de sanatate. Sunt pasionata de terapiile neconventionale si imi place sa explorez diverse domenii deoarece toate sunt legate intr un complex Minte Trup si Suflet,,” Mens sana in corpore sano”  (Minte sanatoasa in corp sanatos) find baza, scopul  activitatii mele in planurile de antrenament cu clientii..
In anul 2015 am decis sa schimb si sa explorez o alta cultura si o alta lume in Emiratele Arabe Unite.Am continuat actitivatea in acest domeniuu si am colaborat cu diverse institutii ca personaL trainer si instrustor de aerobic, pilates si yoga. De asemenea, am avut exerienta sa lucrez in Gold’s Gym UAE, dar si intr un mare proiect dedicat exclusiv femeilor, Abu Dhabi Ladies Club. Mi am continuat studiile si am decis in cele din urma sa devin freelancer, cu aceeasi dorinta de a promova stilul de viata sanatos.
liviu poiana
Liviu Poiana
Ma numesc Liviu Poiana si sunt absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Constanta.
Mi-am inceput activitatea ca instructor de fitness pe nave de pasageri in 2003 iar in 2011 am devenit primul antrenor de fitness roman care a lucrat pe cel mai mare pasager din lume Allure of Seas(6400 de pasageri). In 2014 am schimbat compania avand oportunitatea sa lucrez pe cea mai luxoasa companie welness din lume si anume Canyon Ranch 6* ca Fitness Director sustinand zeci de seminarii pe diferite teme de nutritie, fitness, detoxifiere.
Pe parcursul carierei mele am colaborat cu diferiti sportivi de performanta pe partea de pregatire fizica si nutritie. Am deosebita placere sa va impartasesc din experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor.
florin ivan
Florin Ivan
Experienta cu artisti in Romania
Dansator profesionist la
Andreea Banica
Matteo
Horia Brenciu
Lora
Stefan Banica
Loredana
Teatrul National de Opereta In proiectul Romeo si Julietta
Experienta pe vase de Croaziera ca dansator profesionist
Aida,MSC,Costa,Princess,
 Instructor Fitness Aerobic cu competenta Personal Trainer  ABC FITNESS SCHOOL
Experienta in germania in Hamburg
Instructor
Zumba
Zumba kids and kids Jr
Aqua Fitness ( power,interval,kick punch,bodystyle,bbp,jumping,jogging ,rückenfit )
Aqua Floatfit Hit
Rebound
Step Aerobic
Bauch Beine Po
Box Workout
Pump and Tone
Hot Iron
Feat Burn
Pilates
Complete Workout

10:30 – 11:20 » Bogdan Vasile – MANAGEMENTUL PERSONAL ÎN ACTIVITĂȚILE DE FITNESS-WELLNESS

vasile bogdan

Bogdan este Psiholog, Personal Trainer, Tehnician Nutriţionist, Consilier dezvoltare personală şi consultant în deschiderea şi dezvoltarea centrelor de fitness-wellness.

Tema seminarului este armonia dintre mişcare, sănătate, micile lucruri care ne aduc fericire și gestionarea timpului pentru fiecare dintre acestea. Cum putem obţine această armonie, cum ne putem organiza pentru a ne bucura de viaţă şi de beneficiile unui stil de viaţă sănătos şi cum putem să ne folosim de pasiuni şi plăceri pentru a ne face viaţa mai uşoară şi mai frumoasă? Vom discuta toate acestea la seminarul din 10 noiembrie .

11:30 – 12:20 » Ioan Nicuț – CUM SĂ-ȚI SUSȚII CLIENȚII FĂRĂ JUDECATĂ SAU CRITICĂ

Ioan Nicut - CUM SĂ-ȚI SUSȚII CLIENȚII FĂRĂ JUDECATĂ SAU CRITICĂ (seminar)

Ioan Nicuț este coach profesionist cu experiență de business în mediul corporat. El lucrează cu clienți din domeniile: tehnologie, finanțe, bănci, asigurări, logistică, farmaceutice, fmcg, energie. Ioan este angajat pentru a conduce clienții săi într-un salt de cel puțin două nivele.

În urma seminarului participanții o să:

 • aibă abilitatea să aleagă conștient cum să-i susțină pe cei pe care-i antrenează.
 • în plus vor putea alege dacă continuă să fie autocritici sau o să adopte o postură prin care să se susțină și pe ei înșiși.

12:30 – 13:20 » Simona Bostan & Invitat Surpriză – PREVENȚIA ȘI TERAPIILE COMPLEMENTARE  – nutriție –

simona bostan

Conferentiar Universitar la Institutul German de Terapii Complementare Paracelsus
Psiholog, nutritionist, specialist in iridologie si terapii complementare
Plecand de la fraza “suntem ce mancam si ce nu mancam” va invit sa participati la evenimentul din 10 noiembrie unde vom discuta despre preventia bolilor folosindu-ne de terapiile complementare.
Impreuna putem schimba vieti!

14:50 – 15:40 » Monica Cazan – ALEGERI RAȚIONALE, NU SENTIMENTALE – Psihonutriție –

Monica Cazan

Prezentare seminar

Mâncarea. Uneori o iubim. Alteori o detestam. Oricum ar fi, ea ne conduce viata. Gândurile legate de hrana ne dau bătăi de cap de cel putin trei ori pe zi, dacă nu cumva mai mult.
Te invit sa exersezi în cele 50 de minute ale workshop-ului preluarea controlului asupra propriilor emoții, asa încât sa înlături puterea mâncării asupra vieții tale.
Prezentarea mea
Curiozitatea legata de natura umana și plăcerea legata de învățare mi-au fost combustibil pentru perseverenta de a trece prin tot felul de școli începând cu Facultatea de Psihologie și continuând cu Facultatea de Kinetoterapie și Motricitate Speciala, cursul pentru certificarea ca Instructor aerobic-fitness sau Tehnician Nutritionist, Coach, Trainer, Stott Pilates Trained Instructor…și cine știe câte vor mai fi pe drum?
Workshop-ul la care te invit în cadrul celei de-a șaptea ediții a ABC Fitness School Convention este rodul învățăturilor care m-au inspirat, al experiențelor pe care le-am avut cu ceea ce am înțeles eu din aceste învățături și mai ales al bucuriei de a împărtăși din toate acestea.

15:50 – 16:40 » Wright Orville Donald – TAI-CHI IN WEIGHT TRAINING

Tai-Chi principles and moves when applied in weight training ignite a high level of awareness, consciousness and safety.
The person becomes one with the exercise in other words you are perfectly and holistically aligned before you attempt any form of lifting or discipline related to exercise.
With the body perfectly aligned harmony is created and a smooth efficient move is executed giving satisfaction and well being to the inner body and outer body. In this way balance and equilibrium is put in place becoming one with the Universe.
I am a veteran sportsman primarily in the fields of Martial Arts Olympic Lifting and Power-Lifting. At the tender age of 61 and forty years experience in training Tai-Chi in training has revolutionized the way we should approach the philosophy on how we train. It is no longer satisfactory to train just the outside of the body but also the inside at the same time bring a sense and feeling of oneness, completeness, well being and elation.

16:50 – 17:40 » Doina Iosif – DILEMA OMNIVORULUI

doina iosif

Doina Iosif

Starea de bine este fundamentala, viata insasi este miscare, de aceea mi-am dedicat  abilitatile si cunostintele pe care le-am dobandit, acelora care isi doresc armonie si echilibru intre body-main-soul.

Sunt instructor de pilates si nutritionist.

Activez in cadrul studioului care imi poarta numele, singurul studio din Bucuresti care ofera si sedinte de grup de pilates reformer.

Despre Seminar:
Dilema omnivorului
O invitație adresata tuturor pentru a gândi în profunzime ramificațiile morale ale deprinderilor noastre culinare actuale.
Întrebarea “Ce sa mănânc? ” asaltează orice muritor deși natura ne-a oferit aproape orice pentru a mânca fără a stârni anxietate.
Seminarul se referă la trei lanțuri trofice principale: industrial, organic și bazat pe vanatoare-cules.

10:30 – 11:20 » Florin Ivan – Aqua Power

florin ivan - aqua power

Experienta cu artisti in Romania
Dansator profesionist la
Andreea Banica
Matteo
Horia Brenciu
Lora
Stefan Banica
Loredana
Teatrul National de Opereta In proiectul Romeo si Julietta

Experienta pe vase de Croaziera ca dansator profesionist
Aida,MSC,Costa,Princess,

Instructor Fitness Aerobic cu competenta Personal Trainer ABC FITNESS SCHOOL

Experienta in germania in Hamburg
Instructor
Zumba
Zumba kids and kids Jr
Aqua Fitness ( power,interval,kick punch,bodystyle,bbp,jumping,jogging ,rückenfit )
Aqua Floatfit Hit
Rebound
Step Aerobic
Bauch Beine Po
Box Workout
Pump and Tone
Hot Iron
Feat Burn
Pilates
Complete Workout

11:30 – 12:20 » Terry Demetriad – SPINNING – Be your self

TERRY DEMETRIAD

Fost sportiv de performanta component al loturilor nationale si olimpice cu o vechime in sport de 20 ani.

In wellness se implica intr-un mod activ de 14 ani ca si sport manager, iar ca trainer de spinning activeaza din 2009 .

Clasa- Be Your Self.

Race day- profilul clasei

13:50 – 14:40 » Gabriela Bayer – SPINNING – Happy Ride

Cu o energie molipsitoare, Gabriela reuseste sa va duca pe cele mai inalte culmi si sa va convinga de beneficiile Spinningului in doar 50 de min. Cu experienta de peste 8 ani in domeniul wellness, absolventa a scolii de antrenori si a cursurilor Spinning, va pregateste un “Happy Ride” de neuitat! Profilul strength.

WORKSHOP – 09:00-10:50 » Anton Todorov – AERO-STEP

anton todorov - aero-step

Step Cut & Half Solutiones.

Masterclass: este clasa de step unde te poti antrena eficient, dar in care, in acelasi timp, poti face cele mai creative coreografii. Lucrand dupa metoda Cut & Half, acest workshop va putea, in cel mai precis mod, sa aduca o combinatie perfecta intre simetrie si coreografie pe stepper. Va putea sa aduca cele mai bune solutii pentru orele dumneavoastra si, totodata, cele mai interesante si moderne inspiratii pentru 2018.

WORKSHOP – 11:10 – 13:00 » Lenka Matasova – BOSU & STEP

lenka matasova - step bosu
lenka matasova
 1. BOSU Balance Trainer este un dispozitiv de antrenament de fitness, folosit adesea pentru antrenamentul de echilibru. O suprafață instabilă crește activarea musculaturii posturale și permite o activitate mai mare pe exercițiu în comparație cu o suprafață stabilă. Instruirea BOSU se referă la extinderea capacităților de mișcare, la remodelarea corpurilor și la întărirea minții. Este vorba despre introducerea gândurilor în mișcare.
 2. FUNCTIONAL STEP este un antrenament funcțional de 360 ​​de grade. Ajută la asigurarea şi dezvoltarea forței, stabilității și mobilității.
 3. STEP COREGRAFIE este unul dintre cele mai populare clase cardio de grup. Se bazează pe coordonarea și armonizarea mișcărilor. Etapele clasei necesită creativitate, abilități puternice de predare și pregătire.

Ce-ar fi dacă … Am pune toate aceste 3 clase ÎMPREUNĂ!?

Bosu & STEP coreography este una dintre cele mai interesante clase funcționale din ultimii 2 ani. Piața FITNESS este plină de diferite formate de antrenament, dar aceasta este cu adevărat remarcabilă! Este funcțional, provocator și amuzant!

Iar tu ești cu siguranţă la prima clasa de coreografie Bosu & STEP !!!

Îţi voi arăta:

– abordarea ambelor dispozitive de antrenament

– cum să-ţi creezi propriile coregrafii

– cum să predai și să comunici corect

– cum să devii un instructor CREATIV

Deveniți instructor de coreografie Bosu & STEP, iar clienții dvs. vă vor adora pentru tot restul carierei dvs.!

Vă aştept cu drag pe 12 noiembrie!

LENKA

WORKSHOP – 13:20 – 15:10 » Giorgio Radici – FUNCTIONAL TRAINING

giorgio radici

Endurance, coordination, agility, strength, enthusiasm, here are some of the features that it takes for this Functional Step signed Giorgio Radici! This workshop will treat music, phrases, positive and negative sequences, regular cycles, creating a period by running ads for post-location or structural increases in transforming the basic steps in a sequence of functional toning no tools but using only our body in a mixture of squats, launge, abductions, abductions, push ups and plank

In this workshop participants will have the foundations to build safely a lesson step functional!

Useful info: being an extremely intense workshops would take at least 1/2 changes so as not to remain sweaty during the theoretical part. You will only use the step so there is no need of other gear! Students will be able to film at any time provided that they do so using Jack stands! It is important that when shooting the pupil does not halt for filming, but it continues to practice!

Nike Athlete

Founder Theitalianjob

Tarife Eveniment

Indiferent de serviciile sportive alese, fiecare înregistrat va primi:

 • Tricoul evenimentului (la înregistare se specifică mărimea)
 • Cd muzică (specială pentru clase de grup)
 • Diplomă de participare
 • Vouchere de reducere la cursurile ABC FITNESS SCHOOL
 • Articole promoţionale din partea sponsorilor
 • Cupoane tombole
 • Cod pentru descărcarea tuturor pozelor şi fimărilor
 • Multă distracţie şi antrenamente inspiraţionale
 • Multe alte surprize

***După data de 10 octombrie tarifele se vor majora cu 20%!

Înscrierea pentru concursurile de duminică este gratuită!

Sâmbătă 10 noiembrie
5 clase/seminarii(cu loc sigur) si alte 3 in limita locurilor disponibile – 150 RON
5 clase/seminarii(cu loc sigur) si alte 3 in limita locurilor disponibile + Party – 200 RON

*clasele şi seminariile trebuiesc alese astfel încât să nu fie pe acelaşi interval orar!

Duminică 11 noiembrie
1 workshop – 150 RON
2 workshop-uri – 250 RON
3 workshop-uri – 300 RON
PACHET ABC
SÂMBĂTĂ, 10 noiembrie: 5 clase/seminarii(cu loc sigur) si alte 3 in limita locurilor disponibile + Party
DUMINICĂ, 11 noiembrie: 2-3 workshop-uri la alegere
450 RON

Procedură de Înregistrare

 1. Îţi alegi clasele, seminariile şi/sau workshop (-urile)
 2. Plata pentru serviciile sportive alese se va face în contul RO52 RZBR 0000 0600 1510 2551 deschis la Raiffeisen Bank (deschis pe numele Georgiana Stefania Vasile)
 3. Trimiți e-mail la manager@abcfitness.ro cu următoarele date: Nume Complet, Număr de telefon, Adresă de E-mail, serviciile sportive alese și atașezi ordinul de plată.

Pentru detalii ne poți contacta la: manager@abcfitness.ro sau 0755 118 001.

NE VEDEM LA EVENIMENT!

concursuri

ZINZINO

Zinzino este o companie suedeza cu sediul in Stockholm ce activeaza in domeniul Health&Fitness ce inspira sanatate si bunastare intregii familii. Prin gama BalanceOil a revolutionat si reinventat modul prin care intelegem importanta acizilor grasi nesaturati in viata de zi cu zi.
Motto-ul companiei este “Inspira schimbarea in viata
Despre Viktor :
“In cei 7 ani cu Zinzino am ajutat sute de oameni sa depaseasca problemele de sanatate si financiare. Acum am gasit in Romania un obiectiv in a schimba in bine vietile si sanatatea oamenilor”
Despre Robert:
” Am regasit in Zinzino oportunitatea de a a face bine, de a ajuta oamenii sa isi recapete sanatatea, sa fie mai fericiti, sa fie mai liberi sa se bucure de viata. “

fitlife

FITLIFE, PASIUNE PENTRU SPORT

Deşi am pornit de la un simplu hobby şi de la dorinţa de a avea cele mai performante aparate de fitness, în peste 7 ani de activitate, am devenit unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de echipamente de fitness şi articole sportive din Romania. Vasta experienţă acumulată în acest timp permite echipei FitLife.ro să acorde consultanţă şi suport continuu celor peste 2.000 de clienţi din diverse segmente: retaileri, săli de fitness, hoteluri, cluburi de wellness şi spa-uri, dezvoltatori de proiecte rezidenţiale sau office, universităţi, organizaţii guvernamentale, persoane fizice şi echipe sportive.

Credem în valoarea unei vieţi active şi ne-am păstrat pasiunea pentru sport şi fitness de la care a pornit povestea FitLife.ro, ceea ce ne-a determinat să îi susţinem pe cei care ne-au împărtăşit valorile, de la cei care practică un sport din pură plăcere, până la cei care doresc să atingă performanţa.

Distribuţia în România ca unici importatori a mai multor branturi ca Precor, Impulse Fitness, Seg, Pavi Gym, Powertec, LifeSpan, WaterRower, Sveltus, Iron Gym, Smart Shake, Thuasne, Veinoplus, Miego, Marpo, Lifegear, Inred, Dayu Fitness.

pro nutrition

PRO NUTRITION

Pro Nutrition, compania producatoare si distribuitoare de suplimente nutritive pentru sportivi, a luat nastere în anul 1999 în urma constientizarii faptului ca pe piata româneasca nu existau produse care sa satisfaca pe deplin exigentele consumatorilor. Astfel, într-o continua evolutie, Pro Nutrition a demonstrat tuturor ca este o firma cu un înalt standard de calitate si ca produsele sale nu numai ca sunt cele mai eficiente, ci si cele mai bune ca gust, cele mai asimilabile având o valoare biologica înalta, ingredientele fiind aduse din UE si prezentând certificat de calitate ISO 9001.
Pro Nutrition garanteaza calitatea produselor, fiind certificata de firma Germanischer Lloyd cu standardul de calitate ISO 9001: 2000.
Dorim ca atunci când achizitionati unul dintre produsele Pro Nutrition sa fiti pe deplin convins ca ceea ce cumparati va va da rezultate pe masura asteptarilor.

+ ABC Fitness Convention
Când?

Save the date 10-11 november 2018

Sâmbătă între 9.30-21.30

Duminică între 9.00-16.00

Unde?

Daimon Club – Calea Piscului 10, București

Ce?

ABC FITNESS CONVENTION 7

Cum?

Cum sărbătorim în acest weekend?

Sărbătorim 7 ani de activitate a Școlii ABC FITNESS prin 2 zile pline de experiențe unice, alături de peste 25 de traineri din România, Italia, Germania, Argentina, Nigeria si Bulgaria.

De ce?
Pentru ca ai posibilitatea de a participa la un eveniment internațional, unde poti să-ți alegi între cele 8 clase de aerobic diferite , 8 seminarii cu teme de actualitate in domeniul nutriției, fitness-ului, gastrotehniei, coaching-ului, psihologiei (sâmbătă), Party Fitness (sâmbătă seara) și 3 concursuri cu diferite probe fitness, crossfit si family fit si 3 workshopuri sustinute de traineri cu experiență internaționala (duminică).
Va fi un eveniment de sport, nutritie, experiente individuale și in familie, unde sponsorii și partenerii noștri vă vor rasfăța din toate punctele de vedere.Vă ținem la curent cu toate informațiile despre program și activități! Până atunci participă la concursul nostru și poti fi unul dintre cei 3 câștigători ce vor avea intrare liberă la toate activitățile evenimentului. Succes!See you there!
ABC FITNESS TEAM

Calendar Eveniment

Prezentare Traineri

eveniment abc fitness convention 7th edition

+ Sâmbătă - SPORT

09:30 – 10:20 » Timeea & Tim Dobrotă + Karina & Angel Rodian – TRAIN2GETHER

timeea si tim dobrota, karina si angel rodian

Ma numesc Tim si sunt aici pentru voi.
Ceea ce ma recomanda pe mine sunt zecile de transformari duse la bun sfarsit pe parcursul celor peste 10 ani de experienta in domeniu fitness-wellness. Am pornit de la exemplul personal urmand sa pun in practica tot ceea ce am invatat, ajutand astfel alte persoane ce erau gata sa-si schimbe stilul de viata.
Am bucuria de a-mi fi gasit drumul, de a trai sanatos, de a fi in forma, plin de speranta, optimism si pozitivitate. Va invit si pe voi sa va alaturati, acestui stil de viata si sa reusim impreuna in fiecare zi, de acum inainte.

Ma numesc Timeea si abia astept sa ne antrenam impreuna.
Vreau sa impartasesc cu voi experienta mea personala care m-a facut sa adopt un stil de viata sanatos si care mi-a transformat intreaga existenta. Am inlocuit mersul la sala din obligatie intr-o pasiune. M-am redescoperit si dupa aproximativ 1 an de schimbari majore am decis ca fitnessul ramane obtiunea mea definitiva. Am inceput sa imbin “utilul cu placutul” iar azi dupa aproximativ 3 ani ma aflu in postura de Instructor fitness, Personal trainer si Tehnician Nutritionist, cursuri absolvite in cadrul scolii ABC FITNESS SCHOOL.

Karina & Angel Rodian

Totul a inceput in cadrul ABC FITNESS SCHOOL  acum 6 ani, cand ne-am cunoscut la cursurile de Instructor Fitness si Personal Trainer. De atunci am schimbat zeci de vieți, ajutându-i pe clienți  sa-și periodizeze antrenamentele și sa se alimenteze corect și rațional.
De doi ani formam o familie iar povestea continua tot la ABC FITNESS SCHOOL.

10:30 – 11:20 » Anton Todorov – AERO-STEP

anton todorov - aero-step

Anton Todorov este un representant de marca al fitness-ului international, in doar ultimii 3 ani, participand la conventii in mai bine de 25 de tari diferite. Trainer Aeroclassic, trainer Step Master si organizator al Conventiei The Attitude FFM, Germania, a participat la unele din cele mai prestigioase si importante intalniri si evenimente de fitness din toata lumea precum: CHINA FIT INTERNATIONAL EXPO (China); MASH EVENTS (Austria); JAPAN TOUR – OSAKA / OKAYAMA / KYOTO (Japonia); BIBIONE BEACH FITNESS (Italia); RIMINI WELLNESS – FREDDY WEAR STAGE (Italia); FIBO (Germania); MOVE YA VIBRATIONS (Germania); LEADERFIT  PARIS (Franta); FITNESS FIRST /FIT WEEKS (Turcia); NIKE KIEV (Ucraina); BLACKPOOL (UK); NIKE annual MEETING (Ungaria); CRUISIN FITNESS LANDIA (Italia); FIF EVENTS(Federatia Italiana de Fitness); IFFA(Germania); WORLD CLASS (Rusia) /REEBOK; PURE EMOTION EVENTS (Germania); 3D MASTER MANIA (Norvegia); SATS (Suedia); AA CONVETOIN BUENOS AIRES (Argentina); AAV (Linz/Austria) /; OPEN FIT (Barcelona/Spain); FACE CZ (Republica Ceha); A. F STUDIES (Grecia); ISLAND FIT MALLORCA (Spania); SPORT PARK HILDEN (Germania); ITS – NOVOSIBIRSK /MOSCOW (Rusia); EUROFITNESS SCHOOL (Polonia). De mai bine de 20 de ani, a lucrat in cele mai importante centre de fitness din Roma, Italia, iar de 10 ani este considerat unul dintre cei mai de success trainer de fitness si aerobic din Frankfurt.

11:30 – 12:20 » Angy – FITBALL FUSION

fitball fusion

Salutare!

Numele meu este Georgiana Ştefania Vasile, însă de mai bine de 20 de ani toţi apropiaţii îmi spun Angy. Am practicat sportul de performanţă, ramura Shotokan din artele martiale mai bine de 14 ani iar din primul an de facultate am început să practic fitness-ul şi gimnastica aerobică de întreţinere.

Absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, specializarea Sport şi performanţă motrică (2009) şi a două mastere: Managementul activităţilor sportive (2011) şi Performanţă sportivă pe ramura fitness-culturism (2013).

În anul 2011 am înfiinţat împreună cu soţul meu centrul de formare sportivă ABC FITNESS , fiind una dintre cele mai profesioniste şi mai de prestigiu din Romania.

Predau clase de aero-combat, aero-step, functional, însă clasa mea preferată este Fitball pe care-l predau atât la club, cât şi la convenţii de fitness naţionale şi internaţionale.

Anul acesta (2018) am creat un nou concept Fitball Fusion, concept ce cuprinde exerciţii de dans, exerciţii funcţionale, exerciţii posturale şi izometrice, toate executate cu mingea de fitball pe o muzică antrenantă şi distractivă.

BENEFICIILE PROGRAMULUI:

– Previne osteoporoza

– Combate celulita și implicit stresul

– Ameliorează și previne durerile de spate

– Îmbunătățește circulația sângelui și a limfei

– Ajută la relaxarea musculaturii încordate

– Îmbunătățește echilibrul și coordonarea

– Ne relexează și ne distrează

12:30 – 13:20 » Fernando Gorini – STEEL PROGRAMS

Fernando Gorini - STEEL COMBAT

Fernando Gorini este un presenter internațional originar din Buenos Aires, Argentina, cu peste 15 ani de experiență în fitness. Fernando a lucrat în companii mari din domeniu, participând la convenții, festivaluri și alte evenimente de profil din Europa, America și Asia. În urmă cu 7 ani, Fernando a fondat compania STEEL PROGRAMS, ce propune profesioniștilor din fitness noi sisteme de antrenament, bazate pe o structură specială, ce ușurează munca instructorului și înlesnește o comunicare mai fluentă cu participanții la clasă. STEEL PROGRAMS cuprinde stilurile de antrenament STEEL TONIC, STEEL COMBAT, STEEL TRAINING, STEEL JUMP și are reprezentanțe în România, Italia, Portugalia, Bulgaria, Orientul Mijlociu, Mexic, Argentina, Chile, Bolivia, Maldive. Carismatic și plin de energie, Fernando reușește să electrizeze de fiecare dată publicul participant la clasele lui din care face un adevărat spectacol.

STEEL COMBAT este un sistem de antrenament ce debordează de energie, o clasă dinamică, distractivă, ce-i invită pe participanți să se transforme pe parcursul celor 50 de minute în ”luptători”, îmbinând cele mai interesante și populare mișcări din box și din artele marțiale pentru a crea un antrenament intens al principalelor grupe musculare și pentru creșterea rezistenței cardiovasculare. STEEL COMBAT a fost creat de presenterul internațional Fernando Gorini și este practicat cu succes în diverse țări din lume.

13:50 – 14:40 » Lenka Matasova – BOSU

lenka matasova

Lenka este un prezenter italian cu peste 20 de ani de experiență în industria FITNESS-ului. Ea este binecunoscută pentru clasele creative TOTAL FUNCTIONAL BODY cu stil personal unic.
Lecțiile sale inovatoare de BOSU sunt celebre în întreaga lume.
Lenka este cunoscută și apreciată pentru metodele sale didactice impecabile. Oamenii o iubesc datorită entuziasmului, creativității și pozitivității ei. Ea deține propriul club de fitness (numai pentru femei) din Calaibria, ITALIA.
Canalul YOU-TUBE dedicat cursurilor FITNESS se mândrește cu mai mult de un milion de vizionări și mii de următori. Acum lucrează la un proiect absolut nou: ghidul de a deveni body-conditioning instructor.

14:50 – 15:40 » Otilia Chiriță – POUND FIT DEMO & Agbomere Osomonika – INSANITY

otlia chirita - pound fitness

OTILIA CHIRIȚĂ – POUND FITNESS

Pound s-a lansat in America in anul 2011si in Europa in 2014. Este o ora de cardio de 45 de minute ce combina miscari din yoga, pilates si “drumming” – batut la tobe.
La Pound, in loc să asculţi muzica, trăiești si creezi muzica în cadrul acestui antrenament captivant pentru întregul corp care combină exerciţiile cardio, de tonifiere şi de forţă si te transforma intr-un adevarat rockstar.
Pound este a full body workout. In 45 de minute vei efectua aprox. 15.000 de de lovituri de Ripstix, aproximativ 500 de genoflexiuni si fandari, toate pe cele mai indragite melodii si vom executa peste 70 de tehnici de mişcare dinamică fără măcar să realizezi si poti sa arzi până la 700+  calorii.
Iti vei imbunatatii drastic conditia fizica, anduranta, agilitatea, coordonarea, flexibilitatea si ritmul.
Vei lucra abdomenul, coapsele, picioarele, bratele, spatele, dar nu doar toate grupele mari de muschi, ci si muchi mai putini utilizati la alte ore cum ar fi flexorii coapsei, pentru un abdomen de invidiat. POUND este o ora interactiva. Timing-ul si coordonarea obliga participantii la ora sa fie atenti, concentrati si prezenti pe durata intregului antrenament.
Agbomere Osomonika
Ma numesc Agbomere Osomonika si va urez bun venit la insanity, un program de 60 de zile, cu intervale maxime care vă va da corpul la care ati visat mereu. La insanity avem exarcitii foarte variate: cardio, polymetrice, stretching, abdomene, si antrenamente sport. Va voi ruga sa fiti puternici, mereu concentrati si motivati. Ne vedem la eveniment pe 10 noiembrie 2018 la Daimon Club!

15:50 – 16:40 » Giorgio Radici – FUNCTIONAL TRAINING

giorgio radici

Endurance, coordination, agility, strength, enthusiasm, here are some of the features that it takes for this Functional Step signed Giorgio Radici! This workshop will treat music, phrases, positive and negative sequences, regular cycles, creating a period by running ads for post-location or structural increases in transforming the basic steps in a sequence of functional toning no tools but using only our body in a mixture of squats, launge, abductions, abductions, push ups and plank

In this workshop participants will have the foundations to build safely a lesson step functional!

Useful info: being an extremely intense workshops would take at least 1/2 changes so as not to remain sweaty during the theoretical part. You will only use the step so there is no need of other gear! Students will be able to film at any time provided that they do so using Jack stands! It is important that when shooting the pupil does not halt for filming, but it continues to practice!

Nike Athlete
Founder Theitalianjob

16:50 – 17:40 » Raluca Popescu – YOGA

raluca popescu - yoga

ABC Yoga
O clasă de yoga atât pentru incepatori cat si pentru avansați
Nu trebuie sa fii flexibil sau fost gimnast sa practici yoga
Trebuie doar sa treci peste limitele concurenței și sa iti accepti propriile limite si propriile limitări
Te astept cu drag la o clasă ce va îmbina si echilibra atât forța cat si flexibilitatea.

Raluca Popescu
De ceva vreme ma învârt prin lumea fitness welness dupa ce am incercat alte specializări, am revenit acasă si alături de familia ABC Fitness am inceput formarea mea oficială inca de la primele promoții ale școlii.
Cu drag formez viitori instructori si incercam sa marim familia ABC.

Instructor Aerobic Fitness multiple specializări, instructor Pilates, instructor Yoga, tehnician nutritionist si Personal Trainer, pe scurt fac tot ce pot ca lumea sa prindă drag de miscare si de in stil de viață activ, sănătos și echilibrat.

În prezent ma ocup de clase de grup si antrenamente personale la studioul propriu si de formarea cursanților Abc din Ploiești .

+ Sâmbătă - SEMINARII

09:30 – 10:20 » Claudia Mihăilă, Liviu Poiană & Florin Ivan – ACTIVITATEA DE INSTRUCTOR FITNESS/AEROBIC ÎN AFARA GRANIȚELOR NOASTRE – Cariere de succes

claudia mihaila
Claudia-Elena Mihaila
Personal trainer si instructor aerobic fittness, tehnician nutritionist, formator Abc Fitness School, instructor de yoga, instructor Stott Pilates,instructor trampoiline, inginer zootehnist, asistent medical generalist.
Pasiunea mea pentru sport inseamna nu numai miscare , ci si sanatate si urmand currsurile scolii postliceale sanitare am devenit asistent medical generalist. Acest  lucru mi a adus un castig in activitatea mea , lucrand cu medicii dar si icercand prin programele de antrenament sa ajut clientii mei  sa si amelioreze starea  de sanatate. Sunt pasionata de terapiile neconventionale si imi place sa explorez diverse domenii deoarece toate sunt legate intr un complex Minte Trup si Suflet,,” Mens sana in corpore sano”  (Minte sanatoasa in corp sanatos) find baza, scopul  activitatii mele in planurile de antrenament cu clientii..
In anul 2015 am decis sa schimb si sa explorez o alta cultura si o alta lume in Emiratele Arabe Unite.Am continuat actitivatea in acest domeniuu si am colaborat cu diverse institutii ca personaL trainer si instrustor de aerobic, pilates si yoga. De asemenea, am avut exerienta sa lucrez in Gold’s Gym UAE, dar si intr un mare proiect dedicat exclusiv femeilor, Abu Dhabi Ladies Club. Mi am continuat studiile si am decis in cele din urma sa devin freelancer, cu aceeasi dorinta de a promova stilul de viata sanatos.
liviu poiana
Liviu Poiana
Ma numesc Liviu Poiana si sunt absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Constanta.
Mi-am inceput activitatea ca instructor de fitness pe nave de pasageri in 2003 iar in 2011 am devenit primul antrenor de fitness roman care a lucrat pe cel mai mare pasager din lume Allure of Seas(6400 de pasageri). In 2014 am schimbat compania avand oportunitatea sa lucrez pe cea mai luxoasa companie welness din lume si anume Canyon Ranch 6* ca Fitness Director sustinand zeci de seminarii pe diferite teme de nutritie, fitness, detoxifiere.
Pe parcursul carierei mele am colaborat cu diferiti sportivi de performanta pe partea de pregatire fizica si nutritie. Am deosebita placere sa va impartasesc din experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor.
florin ivan
Florin Ivan
Experienta cu artisti in Romania
Dansator profesionist la
Andreea Banica
Matteo
Horia Brenciu
Lora
Stefan Banica
Loredana
Teatrul National de Opereta In proiectul Romeo si Julietta
Experienta pe vase de Croaziera ca dansator profesionist
Aida,MSC,Costa,Princess,
 Instructor Fitness Aerobic cu competenta Personal Trainer  ABC FITNESS SCHOOL
Experienta in germania in Hamburg
Instructor
Zumba
Zumba kids and kids Jr
Aqua Fitness ( power,interval,kick punch,bodystyle,bbp,jumping,jogging ,rückenfit )
Aqua Floatfit Hit
Rebound
Step Aerobic
Bauch Beine Po
Box Workout
Pump and Tone
Hot Iron
Feat Burn
Pilates
Complete Workout

10:30 – 11:20 » Bogdan Vasile – MANAGEMENTUL PERSONAL ÎN ACTIVITĂȚILE DE FITNESS-WELLNESS

vasile bogdan

Bogdan este Psiholog, Personal Trainer, Tehnician Nutriţionist, Consilier dezvoltare personală şi consultant în deschiderea şi dezvoltarea centrelor de fitness-wellness.

Tema seminarului este armonia dintre mişcare, sănătate, micile lucruri care ne aduc fericire și gestionarea timpului pentru fiecare dintre acestea. Cum putem obţine această armonie, cum ne putem organiza pentru a ne bucura de viaţă şi de beneficiile unui stil de viaţă sănătos şi cum putem să ne folosim de pasiuni şi plăceri pentru a ne face viaţa mai uşoară şi mai frumoasă? Vom discuta toate acestea la seminarul din 10 noiembrie .

11:30 – 12:20 » Ioan Nicuț – CUM SĂ-ȚI SUSȚII CLIENȚII FĂRĂ JUDECATĂ SAU CRITICĂ

Ioan Nicut - CUM SĂ-ȚI SUSȚII CLIENȚII FĂRĂ JUDECATĂ SAU CRITICĂ (seminar)

Ioan Nicuț este coach profesionist cu experiență de business în mediul corporat. El lucrează cu clienți din domeniile: tehnologie, finanțe, bănci, asigurări, logistică, farmaceutice, fmcg, energie. Ioan este angajat pentru a conduce clienții săi într-un salt de cel puțin două nivele.

În urma seminarului participanții o să:

 • aibă abilitatea să aleagă conștient cum să-i susțină pe cei pe care-i antrenează.
 • în plus vor putea alege dacă continuă să fie autocritici sau o să adopte o postură prin care să se susțină și pe ei înșiși.

12:30 – 13:20 » Simona Bostan & Invitat Surpriză – PREVENȚIA ȘI TERAPIILE COMPLEMENTARE  – nutriție –

simona bostan

Conferentiar Universitar la Institutul German de Terapii Complementare Paracelsus
Psiholog, nutritionist, specialist in iridologie si terapii complementare
Plecand de la fraza “suntem ce mancam si ce nu mancam” va invit sa participati la evenimentul din 10 noiembrie unde vom discuta despre preventia bolilor folosindu-ne de terapiile complementare.
Impreuna putem schimba vieti!

14:50 – 15:40 » Monica Cazan – ALEGERI RAȚIONALE, NU SENTIMENTALE – Psihonutriție –

Monica Cazan

Prezentare seminar

Mâncarea. Uneori o iubim. Alteori o detestam. Oricum ar fi, ea ne conduce viata. Gândurile legate de hrana ne dau bătăi de cap de cel putin trei ori pe zi, dacă nu cumva mai mult.
Te invit sa exersezi în cele 50 de minute ale workshop-ului preluarea controlului asupra propriilor emoții, asa încât sa înlături puterea mâncării asupra vieții tale.
Prezentarea mea
Curiozitatea legata de natura umana și plăcerea legata de învățare mi-au fost combustibil pentru perseverenta de a trece prin tot felul de școli începând cu Facultatea de Psihologie și continuând cu Facultatea de Kinetoterapie și Motricitate Speciala, cursul pentru certificarea ca Instructor aerobic-fitness sau Tehnician Nutritionist, Coach, Trainer, Stott Pilates Trained Instructor…și cine știe câte vor mai fi pe drum?
Workshop-ul la care te invit în cadrul celei de-a șaptea ediții a ABC Fitness School Convention este rodul învățăturilor care m-au inspirat, al experiențelor pe care le-am avut cu ceea ce am înțeles eu din aceste învățături și mai ales al bucuriei de a împărtăși din toate acestea.

15:50 – 16:40 » Wright Orville Donald – TAI-CHI IN WEIGHT TRAINING

Tai-Chi principles and moves when applied in weight training ignite a high level of awareness, consciousness and safety.
The person becomes one with the exercise in other words you are perfectly and holistically aligned before you attempt any form of lifting or discipline related to exercise.
With the body perfectly aligned harmony is created and a smooth efficient move is executed giving satisfaction and well being to the inner body and outer body. In this way balance and equilibrium is put in place becoming one with the Universe.
I am a veteran sportsman primarily in the fields of Martial Arts Olympic Lifting and Power-Lifting. At the tender age of 61 and forty years experience in training Tai-Chi in training has revolutionized the way we should approach the philosophy on how we train. It is no longer satisfactory to train just the outside of the body but also the inside at the same time bring a sense and feeling of oneness, completeness, well being and elation.

16:50 – 17:40 » Doina Iosif – DILEMA OMNIVORULUI

doina iosif

Doina Iosif

Starea de bine este fundamentala, viata insasi este miscare, de aceea mi-am dedicat  abilitatile si cunostintele pe care le-am dobandit, acelora care isi doresc armonie si echilibru intre body-main-soul.

Sunt instructor de pilates si nutritionist.

Activez in cadrul studioului care imi poarta numele, singurul studio din Bucuresti care ofera si sedinte de grup de pilates reformer.

Despre Seminar:
Dilema omnivorului
O invitație adresata tuturor pentru a gândi în profunzime ramificațiile morale ale deprinderilor noastre culinare actuale.
Întrebarea “Ce sa mănânc? ” asaltează orice muritor deși natura ne-a oferit aproape orice pentru a mânca fără a stârni anxietate.
Seminarul se referă la trei lanțuri trofice principale: industrial, organic și bazat pe vanatoare-cules.

+ Sâmbătă - BAZIN

10:30 – 11:20 » Florin Ivan – Aqua Power

florin ivan - aqua power

Experienta cu artisti in Romania
Dansator profesionist la
Andreea Banica
Matteo
Horia Brenciu
Lora
Stefan Banica
Loredana
Teatrul National de Opereta In proiectul Romeo si Julietta

Experienta pe vase de Croaziera ca dansator profesionist
Aida,MSC,Costa,Princess,

Instructor Fitness Aerobic cu competenta Personal Trainer ABC FITNESS SCHOOL

Experienta in germania in Hamburg
Instructor
Zumba
Zumba kids and kids Jr
Aqua Fitness ( power,interval,kick punch,bodystyle,bbp,jumping,jogging ,rückenfit )
Aqua Floatfit Hit
Rebound
Step Aerobic
Bauch Beine Po
Box Workout
Pump and Tone
Hot Iron
Feat Burn
Pilates
Complete Workout

+ Sâmbătă - Spinning

11:30 – 12:20 » Terry Demetriad – SPINNING – Be your self

TERRY DEMETRIAD

Fost sportiv de performanta component al loturilor nationale si olimpice cu o vechime in sport de 20 ani.

In wellness se implica intr-un mod activ de 14 ani ca si sport manager, iar ca trainer de spinning activeaza din 2009 .

Clasa- Be Your Self.

Race day- profilul clasei

13:50 – 14:40 » Gabriela Bayer – SPINNING – Happy Ride

Cu o energie molipsitoare, Gabriela reuseste sa va duca pe cele mai inalte culmi si sa va convinga de beneficiile Spinningului in doar 50 de min. Cu experienta de peste 8 ani in domeniul wellness, absolventa a scolii de antrenori si a cursurilor Spinning, va pregateste un “Happy Ride” de neuitat! Profilul strength.

+ Duminică

WORKSHOP – 09:00-10:50 » Anton Todorov – AERO-STEP

anton todorov - aero-step

Step Cut & Half Solutiones.

Masterclass: este clasa de step unde te poti antrena eficient, dar in care, in acelasi timp, poti face cele mai creative coreografii. Lucrand dupa metoda Cut & Half, acest workshop va putea, in cel mai precis mod, sa aduca o combinatie perfecta intre simetrie si coreografie pe stepper. Va putea sa aduca cele mai bune solutii pentru orele dumneavoastra si, totodata, cele mai interesante si moderne inspiratii pentru 2018.

WORKSHOP – 11:10 – 13:00 » Lenka Matasova – BOSU & STEP

lenka matasova - step bosu
lenka matasova
 1. BOSU Balance Trainer este un dispozitiv de antrenament de fitness, folosit adesea pentru antrenamentul de echilibru. O suprafață instabilă crește activarea musculaturii posturale și permite o activitate mai mare pe exercițiu în comparație cu o suprafață stabilă. Instruirea BOSU se referă la extinderea capacităților de mișcare, la remodelarea corpurilor și la întărirea minții. Este vorba despre introducerea gândurilor în mișcare.
 2. FUNCTIONAL STEP este un antrenament funcțional de 360 ​​de grade. Ajută la asigurarea şi dezvoltarea forței, stabilității și mobilității.
 3. STEP COREGRAFIE este unul dintre cele mai populare clase cardio de grup. Se bazează pe coordonarea și armonizarea mișcărilor. Etapele clasei necesită creativitate, abilități puternice de predare și pregătire.

Ce-ar fi dacă … Am pune toate aceste 3 clase ÎMPREUNĂ!?

Bosu & STEP coreography este una dintre cele mai interesante clase funcționale din ultimii 2 ani. Piața FITNESS este plină de diferite formate de antrenament, dar aceasta este cu adevărat remarcabilă! Este funcțional, provocator și amuzant!

Iar tu ești cu siguranţă la prima clasa de coreografie Bosu & STEP !!!

Îţi voi arăta:

– abordarea ambelor dispozitive de antrenament

– cum să-ţi creezi propriile coregrafii

– cum să predai și să comunici corect

– cum să devii un instructor CREATIV

Deveniți instructor de coreografie Bosu & STEP, iar clienții dvs. vă vor adora pentru tot restul carierei dvs.!

Vă aştept cu drag pe 12 noiembrie!

LENKA

WORKSHOP – 13:20 – 15:10 » Giorgio Radici – FUNCTIONAL TRAINING

giorgio radici

Endurance, coordination, agility, strength, enthusiasm, here are some of the features that it takes for this Functional Step signed Giorgio Radici! This workshop will treat music, phrases, positive and negative sequences, regular cycles, creating a period by running ads for post-location or structural increases in transforming the basic steps in a sequence of functional toning no tools but using only our body in a mixture of squats, launge, abductions, abductions, push ups and plank

In this workshop participants will have the foundations to build safely a lesson step functional!

Useful info: being an extremely intense workshops would take at least 1/2 changes so as not to remain sweaty during the theoretical part. You will only use the step so there is no need of other gear! Students will be able to film at any time provided that they do so using Jack stands! It is important that when shooting the pupil does not halt for filming, but it continues to practice!

Nike Athlete

Founder Theitalianjob

+ Tarife

Tarife Eveniment

Indiferent de serviciile sportive alese, fiecare înregistrat va primi:

 • Tricoul evenimentului (la înregistare se specifică mărimea)
 • Cd muzică (specială pentru clase de grup)
 • Diplomă de participare
 • Vouchere de reducere la cursurile ABC FITNESS SCHOOL
 • Articole promoţionale din partea sponsorilor
 • Cupoane tombole
 • Cod pentru descărcarea tuturor pozelor şi fimărilor
 • Multă distracţie şi antrenamente inspiraţionale
 • Multe alte surprize

***După data de 10 octombrie tarifele se vor majora cu 20%!

Înscrierea pentru concursurile de duminică este gratuită!

Sâmbătă 10 noiembrie
5 clase/seminarii(cu loc sigur) si alte 3 in limita locurilor disponibile – 150 RON
5 clase/seminarii(cu loc sigur) si alte 3 in limita locurilor disponibile + Party – 200 RON

*clasele şi seminariile trebuiesc alese astfel încât să nu fie pe acelaşi interval orar!

Duminică 11 noiembrie
1 workshop – 150 RON
2 workshop-uri – 250 RON
3 workshop-uri – 300 RON
PACHET ABC
SÂMBĂTĂ, 10 noiembrie: 5 clase/seminarii(cu loc sigur) si alte 3 in limita locurilor disponibile + Party
DUMINICĂ, 11 noiembrie: 2-3 workshop-uri la alegere
450 RON
+ Înregistrare

Procedură de Înregistrare

 1. Îţi alegi clasele, seminariile şi/sau workshop (-urile)
 2. Plata pentru serviciile sportive alese se va face în contul RO52 RZBR 0000 0600 1510 2551 deschis la Raiffeisen Bank (deschis pe numele Georgiana Stefania Vasile)
 3. Trimiți e-mail la manager@abcfitness.ro cu următoarele date: Nume Complet, Număr de telefon, Adresă de E-mail, serviciile sportive alese și atașezi ordinul de plată.

Pentru detalii ne poți contacta la: manager@abcfitness.ro sau 0755 118 001.

NE VEDEM LA EVENIMENT!

+ Concursuri
concursuri
+ Sponsori

ZINZINO

Zinzino este o companie suedeza cu sediul in Stockholm ce activeaza in domeniul Health&Fitness ce inspira sanatate si bunastare intregii familii. Prin gama BalanceOil a revolutionat si reinventat modul prin care intelegem importanta acizilor grasi nesaturati in viata de zi cu zi.
Motto-ul companiei este “Inspira schimbarea in viata
Despre Viktor :
“In cei 7 ani cu Zinzino am ajutat sute de oameni sa depaseasca problemele de sanatate si financiare. Acum am gasit in Romania un obiectiv in a schimba in bine vietile si sanatatea oamenilor”
Despre Robert:
” Am regasit in Zinzino oportunitatea de a a face bine, de a ajuta oamenii sa isi recapete sanatatea, sa fie mai fericiti, sa fie mai liberi sa se bucure de viata. “

fitlife

FITLIFE, PASIUNE PENTRU SPORT

Deşi am pornit de la un simplu hobby şi de la dorinţa de a avea cele mai performante aparate de fitness, în peste 7 ani de activitate, am devenit unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de echipamente de fitness şi articole sportive din Romania. Vasta experienţă acumulată în acest timp permite echipei FitLife.ro să acorde consultanţă şi suport continuu celor peste 2.000 de clienţi din diverse segmente: retaileri, săli de fitness, hoteluri, cluburi de wellness şi spa-uri, dezvoltatori de proiecte rezidenţiale sau office, universităţi, organizaţii guvernamentale, persoane fizice şi echipe sportive.

Credem în valoarea unei vieţi active şi ne-am păstrat pasiunea pentru sport şi fitness de la care a pornit povestea FitLife.ro, ceea ce ne-a determinat să îi susţinem pe cei care ne-au împărtăşit valorile, de la cei care practică un sport din pură plăcere, până la cei care doresc să atingă performanţa.

Distribuţia în România ca unici importatori a mai multor branturi ca Precor, Impulse Fitness, Seg, Pavi Gym, Powertec, LifeSpan, WaterRower, Sveltus, Iron Gym, Smart Shake, Thuasne, Veinoplus, Miego, Marpo, Lifegear, Inred, Dayu Fitness.

pro nutrition

PRO NUTRITION

Pro Nutrition, compania producatoare si distribuitoare de suplimente nutritive pentru sportivi, a luat nastere în anul 1999 în urma constientizarii faptului ca pe piata româneasca nu existau produse care sa satisfaca pe deplin exigentele consumatorilor. Astfel, într-o continua evolutie, Pro Nutrition a demonstrat tuturor ca este o firma cu un înalt standard de calitate si ca produsele sale nu numai ca sunt cele mai eficiente, ci si cele mai bune ca gust, cele mai asimilabile având o valoare biologica înalta, ingredientele fiind aduse din UE si prezentând certificat de calitate ISO 9001.
Pro Nutrition garanteaza calitatea produselor, fiind certificata de firma Germanischer Lloyd cu standardul de calitate ISO 9001: 2000.
Dorim ca atunci când achizitionati unul dintre produsele Pro Nutrition sa fiti pe deplin convins ca ceea ce cumparati va va da rezultate pe masura asteptarilor.

Start Time

9:00 am

sâmbătă, noiembrie 10, 2018

Finish Time

4:00 pm

duminică, noiembrie 11, 2018

Address

Daimon Club - București

Event Participants

Matematica Nutriției

Facebook