fbpx

Dana Costea

Cursuri autorizate si acreditate
dana costea

Dana Costea

Sunt o persoana energică, spontană, creativă şi ambiţioasă. În prezent sunt antrenoare de aerobic la Sala de Sport din campusul studenţesc din Tudor Vladimirescu Iaşi şi formator Aerobic – Fitness în cadrul ABC FITNESS SCHOOL.

Am făcut parte dintr-o trupă de majorete şi dans irlandez în liceu, timp de 4 ani, şi de atunci s-a nascut pasiunea pentru sport. Cursul de instructor aerobic-fitness l-am facut în luna iunie 2012 iar cel de formator în septembrie 2012. Am participat la congresul International de Pilates by Tonus Plus în octombrie 2012 şi la “Miscare in aer liber ” by Club Moving in august 201. Am avut numeroase apariţii în mass-media: emisiunea “Total sport” la antena 1 Iasi, Radio Hit Iasi, am apărut în ziarul evenimentul zilei la “omul zilei de vineri”.

Vă recomand o carieră în lumea sportului pentru că prin sport te ajuţi pe tine însuţi dar şi pe cei din jurul tău. La ABC FITNESS SCHOOL veţi întâlni oameni profesionişti şi pasionaţi de ceea ce fac care vă vor ajuta să evoluaţi atât în plan professional cât şi în plan personal.

Competente


Alți Formatori

Magazin

Facebook