fbpx

Georgeta NICOLA-VLĂDUȚU

Cursuri autorizate si acreditate
georgeta-vladutu

Georgeta NICOLA-VLĂDUȚU

Licențiată a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București – specializarea gimnastică ritmică sportivă,
Magister în Antrenorat Sportiv de înaltă performanță (Studii aprofundate),
Asistent cercetător (fost) la Institutul Național de Cercetare pentru Sport, fiind metodist în cadrul lotului de Gimnastică ritmică sportivă,
Doctor în Științele Motricității Umane la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București
Expert formare profesională în domeniul Artelor Spectacolului, la Institutul Național de Cercetare și Formare Culturală, București, Ministerul Culturii.
În prezent, este formator şi evaluator la Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală, instituție subordonată Ministerului Culturii, coordonator al programelor de formare profesională din domeniul artele spectacolului, management, interdisciplinare.
Ca formator pregătește formabilii pentru examenele de evaluare pentru certificare și atestare profesională în domeniul impresariatului artistic, managementului spectacolului (organizator spectacole, manager de proiect, formator, evaluator, specialiști în domenii culturale etc.) și insuflă participanților dorința de a fi proactivi pe plan profesional și corporal, pentru că „mens sana in corpore sano”… O parte dintre formabili, artiști, manageri ai artiștilor au participat la studiul doctoral al Georgetei, rezultatul fiind, printre altele, la conturarea unui profil somato-funcțional-motrice specific și a unui profil psihologic al profesionistului care activează în mediul cultural – artistic.

Calitatea de antrenor de performanță este și va fi prezentă în activitățile de instruire din domeniul dansului, în şcoli publice şi private, cu o experienţă de peste 26 de ani. A studiat coregrafia în cadrul facultății şi a participat la diferite programe de dezvoltare profesională axate pe activitățile corporale, alături de coregrafi și specialiști din lumea sportului și a dansului.

Prin contactul permanent cu specialiștii, cu artiștii, fie că erau soliști vocali, instrumentiști, actori sau dansatorii, a urmărit perfecționarea sa continuă, prin perfecționarea ca specialist pe zona de aerobic-fitness, în scopul tonifierii-modelării corporale, și pe de altă parte, de abordarea mai multor stiluri de dans, de la clasic și dans contemporan modern, la dansuri de caracter, dansuri populare românești, dansuri sportive, precum și ritmuri moderne, disco, street-dance, jazz-dance, musichall, burlesque, acrobatic.

Ca antrenor de aerobic-fitness/instructor de dans, motivează participanţii la programele sale să exploreze dincolo de limitele trupului şi cunoaşterii lor, stimulându-i să abordeze o perspectivă polivalentă, mai complexă, a vieţii artistice, cu accent pe evoluţia permanentă şi pe echilibrarea personală pe toate palierele vieţii. Georgette este o marcă pentru profesionalism, empatie, perseverenţă şi autodescoperire.

Competente


Alți Formatori

Magazin

Facebook