fbpx

Frătuţescu Angel Rodian

Cursuri autorizate si acreditate
Fratutescu Angel Rodian

Frătuţescu Angel Rodian

Salut! Numele meu este Frătuţescu Angel Rodian şi sunt formator în cadrul şcolii ABC FITNESS, şcoală la care am absolvit cursul de instructor de fitness şi instructor aerobic-fitness perfecţionare pentru competenţa de Personal Trainer în anul 2013. De atunci şi până în prezent lucrez freelancer ca instructor de fitness si antrenor personal, iar rezultatele pe care le-am obţinut atât cu mine, cât şi cu clienţii mei, mi-au confirmat faptul că am luat o decizie bună să urmez cursurile şcolii ABC FITNESS, pe care o recomand cu mare încredere.

Am o experienţă de mai bine de 13 ani în domeniul sportiv şi am realizat ca din pasiune şi competiţie îţi poţi forma un stil de viaţă.

La vârsta de 14 ani am început să practic sporturi de contact precum: karate, kick-box, Muay-Thai, MMA şi în paralel să mă antrenez în sala de fitness.

Până în prezent (2016) am participat la peste 10 concursuri naţionale şi internaţionale de culturism şi fitness, în România, Ungaria, Austria, Kosovo şi Spania, reuşind să obţin câte o medalie.

Promovez un stil de viaţă sănătos, combinaţia echilibrată dintre sport, alimentaţie şi odihnă, şi încerc mereu să motivez oamenii din jurul meu prin exemplul personal, nu prin vorbe.
Vă aştept la cursuri!!!

Galerie Foto

CompetenteAlți Formatori

Magazin

Facebook