fbpx

Mihaela Ciobanu

Cursuri autorizate si acreditate
ciobanu miharela

Mihaela Ciobanu

La vârsta de 10 ani am început să practic handbalul la o școală sportivă din București. De la primul antrenament am știut că mă voi dedica acestui mare sport.
La 16 ani am jucat pentru prima dată într-un meci oficial cu echipa din prima ligă, Rapid București. Îmi amintesc acel joc cu multă emoție.
De la vârsta de 14 ani am trecut prin toate categoriile echipei naționale, iar la vârsta de 20 de ani am participat la primul meu european cu echipa absolută a României. Au trecut ani de zile cu multă muncă și mult mai multe iluzii, cu toate acestea, când aveam 20 de ani, am rănit ambii genunchi în același timp. Acest lucru m-a făcut să mă gândesc dacă ar trebui să părăsesc sau nu sportul.
Chiar dacă doctorii au spus că nu pot merge, am decis să mă reinventez. M-am reinventat ca persoană și ca sportiv și după 3 ani dificili, mi-am recăpătat poziția în echipa națională a României și am început să caut echipe în străinătate. Și așa am ajuns în Spania.
Trec prin 5 operații la genunchi, dar în niciun moment nu mă pot opri să mă fac bine ca persoană și ca atlet.
Anul 2012, reprezintă pentru mine anul schimbării, am atins partea de sus și, de asemenea, de fundal.
La Jocurile Olimpice de la Londra am câștigat medalia de bronz, cu echipa națională a Spaniei și apoi a decis să se retragă. După 29 de ani de sport, mi-am dat seama ca nu știam cine sunt eu.

Timp de 3 ani am studiat dezvoltare personală si tehnici de învățare care funcționează la nivel subconsciente a ceea ce fac și de ce o fac. Acesta a fost impulsul de a reveni la sportul profesionist la varsta de 42 de ani pentru a aplica tot ce am studiat pentru mine și mediul meu.

Filozofia mea de viață este una dintre lecțiile lui Robinson Sharma “Cu cât te apropii mai mult de limitele tale, cu atât limitele tale se vor extinde mai mult.”
Coerența între ceea ce gandesti, ceea ce simți si ceea ce faci  te ajuta sa ai  echilibru în viața.

Învățarea mea continuă acum prin predarea  altora experiența mea cu acea pasiune vitală care a fos farul care mi-a luminat viata. Vrei să vii cu mine?

Palmarés sportiv:
2012- Londres -3ª plaza en Juegos Olímpicos- Medalla de bronce
2011-Brasil-3ª plaza en Campeonato de Mundo
2009-China -4ª en Campeonato de Europa
2008-Macedonia-2ª plaza en Campeonato de Europa
2006-1ª plaza copa reina (España)
1993- Noruega 4ª plaza en campeonato de Europa (Rumania)
1993-1º plaza en copa EHF

Competente


Alți Formatori

Magazin

Facebook