fbpx

Oana Hreapca

Cursuri autorizate si acreditate
oana-hreapca

Oana Hreapca

Inca din anii copilariei am avut inclinatii pentru sport, practicand diverse sporturi, atletism, haltere, rugby, powerlifting, la care am avut numeroase rezultate pe plan national.
Am continuat pe acest plan, urmand facultatea de Educatie Fizica si Sport din Iasi, unde am inceput sa “cochetez” cu fitness-ul. Pe masura ce anii au trecut am inceput sa fiu tot mai pasionata de acest domeniu si sa imi doresc sa mi perfectionez atat forma fizica cat si cunostintele in acest domeniu.

Am participat la multiple campionate nationale, europene si mondiale, unde am reusit sa ma clasez de cele mai multe ori in top 3. Punctul culminant al carierei mele de pana acum a fost sa castig 2012 Campionatul Modial de Culturism Feminin.

In 2004 am terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport, urmand apoi Master ul in “Management sI Marketing in Sport”. Am lucrat o perioada in sistemul de invatamant, urmand apoi sa ma axez pe acest domeniu care mi-a schimbat stilul de viata si m-a ajutat foarte mult in dezvoltarea mea ca om.

In toti acesti ani am incercat sa acumulez cat mai multe cunostinte si totodata am castigat si experienta vasta pe care as vrea sa o impartasesc si cu alti oameni pasionati, prin intermediul cursurilor ABC Fitness School.

Am numeroase specializari, atletism, haltere, kinetoterapie, culturism, in prezent urmand cursurile de technician nutritionist din cadrul “ABC Fitness School”.

In prezent mi-am deschis un Centru de Fitness si prin aceasta incerc sa ajut pe oameni sa si schimbe stilul de viata pentru ca acest sport este atat prin miscare, cat si o dieta echilibrata.

Consider ca multi oameni ar trebui sa si aleaga un stil de viata sanatos, bazat pe miscare si o dieta echilibrata, mai ales in zilele noastre, cand viata este foarte stresanta, de aceea, va astept sa descoperim acest domeniu in profunzimea lui impreuna cu ABC Fitness School!

Contact
Sala: Oana Gold Gym – str Stejar, nr 54, Iasi (fostul compex Stejar)

Competente


Alți Formatori

Magazin

Facebook