fbpx

Nagy Hunor Szabolcs

Cursuri autorizate si acreditate
nagy hunor

Nagy Hunor Szabolcs

Am găsit pasiunea şi scopul de viață în culturism, în anul 2003.02.17.
17.02.2013, ziua în care am intrat pentru prima dată pe uşa unei sălii de fitness, mi- a schimbat viața, astfel dintr-o viaţă mediocră și plictisitoară s-a transformat într-una activă şi plină de provocări.
Am început să concurez încă de la vârsta de 17 ani la juniori mici şi încet încet am urcat din ce în ce mai sus până ce am câștigat un campionatul mondial în 2010. Am terminat la Universitatea Transilvania din Braşov , Facultatea de Ştiințe Economice şi după 3 ani de muncă la birou am simţit că viața este prea scurtă ca să nu fac cea ce îmi place.
Mă simteam acasă în toate sălilor de fitness, si astfel am ales meseria de antrenor personal încă de când aceasta meserie nu era una cunoscută. În ultimii 8 ani de zile, îmi câştig existenţa exclusiv din antrenamente personale, în prezent îmi conduc propria sală – Powerhuni Gym din Miercurea Ciuc.
Înscrie-te la cursurile organizate de ABC FITNESS SCHOOL, dacă vrei să economiseşti timp şi să înveți esenta experienței de 15 ani şi ne punem pe treabă!
Te aştept la antrenamente!

Competente


Alți Formatori

Magazin

Facebook