fbpx

Liviu Marius Poiana

Cursuri autorizate si acreditate
liviu marius poiana

Liviu Marius Poiana

Ma numesc Liviu Poiana si sunt absolvent la Facultății de Educație Fizică și Sport specializarea kinetoterapie și motricitate specială, absolvent al masterului kinetoterapie, recuperare și reeducare motrică.

Mi-am inceput activitatea ca instructor de fitness pe nave de pasageri in 2003 iar in 2011 am devenit primul antrenor de fitness roman care a lucrat pe cel mai mare pasager din lume Allure of Seas(6400 de pasageri). In 2014 am schimbat compania avand oportunitatea sa lucrez pe cea mai luxoasa companie welness din lume si anume Canyon Ranch 6* ca Fitness Director sustinand zeci de seminarii pe diferite teme de nutritie, fitness, detoxifiere.

In prezent sunt preparatorul fizic al Elizei Samara(8 titluri europene. 4 participări la Olimpiada, 3 Ligi ale Campionilor), preparatorul fizic al echipei de rugby CSM Constanța, preparatorul fizic al inotatoarei Eva Paraschiv medaliată cu argint și bronz la FOTE, multiplă campioană europeană si balcanică.

Am fost preparator fizic la echipa de seniori rugby Tomitanii Constanta(Super Liga Națională) și am fost preparator fizic la lotul național de juniori (fete) tenis de masă.

Am colaborat pe partea de pregătire fizică și recuperare cu Alex Buzbuchi (portar F.C. Viitorul Constanta), Andreea Timofei (multiplă campioană națională și balcanică la atletism), Dragoș Pavel (multiplu campion național și balcanic – multiple participări în Liga Campionilor la volei cu C.V Constanța).

Ca formator preparator fizic am colaborat cu Cristina Bujin (vicecampioană europeană la triplu salt) printre foștii cursanți fiind Ana Maria Ioniță (campioană europeană la 400 m plat), Diana Pivniceru (multiplă campioană națională, campioană europeană și balcanică la fitness).

De asemenea am colaborat cu Răzvan Florea (medaliat olimpic la J.O.Atena 2004) cu înotătorii de la Școala de înot Răzvan Florea pe pregătire fizică.

Cursurile de fitness, personal trainer și instructor sportiv se organizează în cadrul Clubului de fitness Ogen Gym cel mai mare club din Constanța care vine cu un concept nou și o aparatură ultramodernă Panatta – cursanții beneficiind de saună, criosaună și salină

Galerie Foto

CompetenteAlți Formatori

Magazin

Facebook