fbpx

Liviu Marius Poiana

Cursuri autorizate si acreditate
liviu marius poiana

Liviu Marius Poiana

Ma numesc Liviu Poiana si sunt absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Constanta. Dețin și un master in Kinetoterapie.

Mi-am inceput activitatea ca instructor de fitness pe nave de pasageri in 2003 iar in 2011 am devenit primul antrenor de fitness roman care a lucrat pe cel mai mare pasager din lume Allure of Seas(6400 de pasageri). In 2014 am schimbat compania avand oportunitatea sa lucrez pe cea mai luxoasa companie welness din lume si anume Canyon Ranch 6* ca Fitness Director sustinand zeci de seminarii pe diferite teme de nutritie, fitness, detoxifiere.

In prezent sunt preparatorul fizic al Elizei Samara(8 titluri europene. 4 participări la Olimpiada)… preparator fizic pentru componentele lotului național de junioare tenis de masa

De asemenea preparator fizic la echipa de seniori rugby Tomitanii Constanta(Super Liga Națională).

Am colaborat pe partea de pregătire fizică și recuperare cu Alex Buzbuchi (portar F.C. Viitorul Constanta), Andreea Timofei (multiplă campioană națională și balcanică la atletism), Dragoș Pavel (multiplu campion național și balcanic – multiple participări în Liga Campionilor la volei cu C.V Constanța).

Ca formator preparator fizic am colaborat cu Cristina Bujin (vicecampioană europeană la triplu salt) printre foștii cursanți fiind Ana Maria Ioniță (campioană europeană la 400 m plat), Diana Pivniceru (multiplă campioană națională și balcanică la fitness).

De asemenea am colaborat cu Răzvan Florea (medaliat olimpic la J.O.Atena 2004) cu înotătorii de la Școala de înot Răzvan Florea pe pregătire fizică.

Galerie Foto

Competente


Matematica Nutriției - Cartea

Facebook