fbpx

Victor Benescu

Cursuri autorizate si acreditate
victor-benescu

Victor Benescu

Formator ABC Fitness in Buzau si in Focsani!

Fitnessul a devenit un stil de viata a omului modern. Dezvoltarea calitatii vietii implica o nutritie sanatoasa si echilibrata, o forma de sport, dezvoltarea inteligentei si a culturii generale. Daca ai ajuns sa citesti aceste rinduri inseamna ca esti o persoana care vrea sa iasa din zona de comfort si sa faca mai mult. Continua!

Pe scurt despre mine iti pot spune ca sunt absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport George Baritiu din Brasov, sectia Fitness si Culturism. Lucrez ca Antrenor de Fitness si Culturism de peste 10 ani, actualmente la Tonic Gym Focsani. Am participat si cistigat diferite cupe, etape si competitii din Culturism iar mai recent din Fotbal.

Imbin sportul cu technicile mentale, devenind chiar Instructor Silva UltraMind E.S.P. Sunt o persoana de actiune, imi place mai mult sa fac decit sa ma laud.

Vino alaturi de mine si de extraordinarii mei colegi de la ABC Fitness pentru a deveni un instructor de fitness de exceptie, profitand de cei 17 ani de experienta in domeniul formarii instructorilor fitness a scolii ABC Fitness.
Motto: “Investeste in tine cit poti de mult pentru a deveni cea mai buna varianta a ta!”

Victor Benescu
Formator Instructor Fitness
Antrenor Fitness si Culturism

Competente


Alți Formatori

Magazin

Facebook