fbpx

Dragos Luscan

Cursuri autorizate si acreditate
Dragos Luscan_fondator KinetoFit

Dragos Luscan

Licențiat în “Sport și performanță motrică” și ”Kinetoterapie și motricitate specială” și absolvent al masterului ”Nutriție și remodelare corporală” din cadrul UNEFS, Dragoș Luscan (www.dragosluscan.ro) a practicat handbal de performanță la echipele HC Arges și CSA Steaua București.

În urma unei accidentări foarte grave a fost nevoit să își încheie activitatea de sportiv și astfel a început o nouă carieră de kinetoterapeut și preparator fizic. A lucrat cu echipele de polo și handbal masculin ale clubului Steaua București, Echipa națională de Handbal Feminin și masculin și echipa de Volei Masculin a clubului CSA Steaua București. În ultimii ani a fost alături de sportivi români din topul mondial, precum Simona Halep, Cristina Neagu, Horia Tecau și Florin Mergea, echipa de handbal feminin CSM București, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor. A participat la pregătirea sportivilor din cadrul loturilor naționale de înot și badminton ale României precum și a celor din Academia de Dans Mihai Petre.

Printre marile realizări ale carierii sale se numără:

  • Participarea la Turneul Campioanelor – alături de Simona Halep în anul 2016
  • Medalia de bronz în anul 2015 la Campionatul Mondial – alături de Echipa Națională de Handbal Feminin a României
  • Prima medalie olimpică din istoria tenisului românesc, la Jocurilor Olimpice de la Rio în anul 2016 – alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea
  • Locul 1 la proba de dublu de la BRD Nastase Țiriac Trophy, în anul 2016 – alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea
  • Locul 1 și 2 la proba de dublu de la Mutua Madrid Open, anul 2016 – alături de Horia Tecau si Florin Mergea

După acești 17 ani incredibili în lumea sportului, a sosit momentul unui nou capitol în activitatea sa, deschiderea locației KinetoFit.

Competente


Alți Formatori

Magazin

Facebook