fbpx

Adrian-Catalin Moise

Cursuri autorizate si acreditate
adrian-catalin-moise

Adrian-Catalin Moise

Numele meu este Adrian- Cătălin Moise.
Am absolvit Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene și Masteratul in cadrul programului ,,Romania în Relațiile Internaționale”.

Cu toate că am avut diferite joburi in diferite domenii de activitate, nimic nu mă făcea să mă simt mai împlinit, decat timpul petrecut în sala de antrenament.

La început a fost ,,Dojo” ( din japoneză,sala de antrenament) ca spațiu de dezvoltare personală, deoarece am practicat artele martiale din copilarie: Ashihara- Karate (grad 1 kyu), Kyokushin Karate (grad 3kyu). Apoi am pășit în sala de forță, in 2003, in paralel cu antrenamentele de arte marțiale.

In prezent sunt practicant de crossfit (începând cu 2016), fascinant de complexitatea și provocările acestui sport.

Fire competitiva și combatanta, am participat la numeroase concursuri de arte marțiale, și crossfit.

ABC- ul instructorului de fitness mi l-am însușit in Octombrie 2013, in cadrul ABC Fitness School, cand mi-am raspuns întrebării “unde mă văd peste 5ani?”
Așa că, sunt antrenor personal din 2014, având până în prezent peste 7000 ore de antrenament cu clienții. Experiența m-a ajutat sa trec prin tehnici de pilates, fitness, crossfit și chiar tehnici de autoapărare, răspunzand particularităților fiecărui client.

Scopul meu, e să-i fac sa nu-și dorească să fie nicăieri în altă parte, decât în sala de antrenament, in acel moment. Să vadă în propriile limite, nu bariere, ci provocări. Pentru că dacă reușesc în sala de antrenament, reușesc oriunde.

Competente


Alți Formatori

Magazin

Facebook