fbpx

STEP SENSATIONS

Cursuri autorizate si acreditate

STEP SENSATIONS

step sensations

step sensations

Miscarea este pasiunea noastra, iar dezvoltarea pasiunii ne aduce, de multe ori, impreuna. Indiferent ca vorbim despre cursuri, evenimente, conventii, workshop-uri, important este ca acestea ne aduc in acelasi loc, cu acelasi interes si cu acelasi entuziasm.
De data aceasta, avem o surpriza frumoasa pentru pasionatii de aerobic si de STEP aerobic: Pe 21 mai, la Hotel Pullman Bucharest (World Trade Center), o zi PLINA cu clase incendiare, cu traineri experimentati, presenteri internationali dar si un invitat surpriza. Programul zilei il gasiti pe link-ul evenimentului: https://www.facebook.com/events/859251480846017/
Luciano Mottola este invitatul nostru surpriza. Este unul dintre cei mai mari presenteri internationali, cel mai bun presenter al anului 2012, dar si unul dintre trainerii celei mai mari scoli de fitness din Italia.  Este recunoscut pentru creativitatea coregrafica si pentru clasele incredibile de STEP aerobic, clase care se transforma in reale experiente.
Ziua minunata va fi completata de profesionisti renumiti in domeniu:
Alex Huhulea, trainerul nostru din Galati, locul 3 la competitia New Face of Fitness in 2016, este unul dintre cei mai apreciati si completi presenteri. Este renumit pentru coregrafii de Step Dance de neuitat, dar si pentru coregrafii functionale extrem de dificile si antrenante.
Fernando Gorini este deja recunoscut pentru minunatul concept STEEL PROGRAMS pe care il coordoneaza cu succes la nivel international. Clasele sale sunt energice, pline de zambete, dar si eficiente si dificile in acelasi timp, conturand o atmosfera unica pentru participanti.
Mihaela Opria este unul dintre cei mai experimentati presenteri din Romania, avand peste 18 ani de experienta in domeniu. Obisnuita cu scena si cu marile conventii, Mihaela va prezenta un program foarte interesant si plin de elemente creative: Onekor Energy.
Marius Grancea este recunoscut pentru clasele functionale realizate. Master Trainer si reprezentant Real Ryder in Romania, are peste 18 ani de experienta profesionala si promite o clasa unica, pe cat de energica, pe atat de complexa si de memorabila.
Pretul pentru participarea la aceasta zi de SENZATIE este de 150 de lei. Participantii vor beneficia si de surprize din partea sponsorilor, dar si de o tombola cu premii. Pentru grupuri de minim 5 persoane, pretul va fi de 120 de lei, iar orice absolvent ABC FITNESS va beneficia de pretul redus de 120 de lei. BE THERE!
Pentru mai multe detalii sau inscrieri : 0755 118 001/ office@abcfitness.ro.

Start Time

12:00 am

sâmbătă, mai 21, 2016

Finish Time

12:00 am

sâmbătă, mai 21, 2016

Address

Hotel Pullman, Bucuresti

Event Participants

Matematica Nutriției - Cartea

Facebook