fbpx

ABC Fitness Convention 6th Edition

Cursuri autorizate si acreditate

ABC Fitness Convention 6th Edition

abc fitness convention 6th edition

Aşa cum v-am obişnuit an de an, vă aşteptăm şi în noiembrie 2017 la ABC FITNESS CONVENTION 6th EDITION!

Spre deosebire de anii precedenţi, evenimentul nostru din acest an se desfăşoară pe 2 zile, în weekendul 11-12 noiembrie în cadrul Be Live Fitness Center – București.

Vă promitem 2 zile pline de mişcare şi seminarii alături de peste 20 de traineri pasionaţi şi experimentaţi din 5 ţări.

Calendar Eveniment

calendar abc fitness convention 6th edition

Prezentare Traineri

abc fitness convention 6th edition

10:00 » Marius Grancea – Functional Step

Număr maxim de participanți: 40
marius grancea

11 noiembrie 2017
Studio Mare

Marius Grancea este instructor naţional şi internaţional de aerobic şi fitness, preparator fizic de specialitate Handbal, sportiv de performanță.
Lector în SUA, specializare “biomecanică şi evitarea accidentelor” şi “muzica în aerobic”, master Trainer şi imaginea Real Ryder Romania.
Formator al şcolii ABC FITNESS pentru cursurile de instructor fitness, instructor aerobic-fitness şi technician nutritionist în Braşov.

Functional Step este o clasă plină de dinamism, imaginaţie, coordonare, ritm, satisfacţie personală, unde de fiecare dată îţi depăşesti propria limită, unde te descoperi şi te autodepăşesti! Oră de tonifiere fie cu propria greutate sau cu steperul, combinat cu greutăţi (gantere sau discuri)

11:00 » Alina Vilagos – Total Pump

Număr maxim de participanți: 40-45
Alina Vilagos - TOTAL PUMP

11 noiembrie 2017
Studio Mare

Antrenor si manager al Clubului Endorphin Gym-Arad
Instructor aerobic-fitness
Formator instructori aerobic-fitness (ABC Fitness)
Instructor si reprezentant in Arad al conceptului Rebound AAS
Instructor STEEL TRANING
Instructor S.F.T (SURFACE FREE TRAINING)
Instructor Kangoo Jumps

TOTAL PUMP este un tip de antrenament care vizeaza toate grupele musculare, in care se utilizeaza greutati medii, si se executa repatari multiple, cu scopul de-a pierde grasime si a obtine cresterea rezistentei musculare, modelarea intregului corp.

12:00 » Zena Saheli – Step Dance

Număr maxim de participanți: 40
zena saheli

11 noiembrie 2017
Studio Mare

ZENA este coregraf și un director de creație dedicat clienților săi prin spectacole şi concepte electrizante. Cu o carieră de peste 15 ani, ZENA este cunoscută pentru că aduce la viață povesti și idei cu pasiune, inspirație și integritate .

– Olimpic sportiv înotător Sydney 2000
– CPMS Paris School – Trainer pentru studenți
– Reebok Ambasador France
– Instructor la Centrul de dans ISVP Broadway – New York 2015
– Campionul francez – Step – FISAF 2010
– Prezenter căştigător Euroconvention Europe – 2011-2012-2013

O iubitoare de muzică de toate genurile, Zena adoră predarea și coregrafia și îi aduce în clasele ei o combinație de Hip-Hop, jazz stradal, house, jazz funk, aerobic, fitness, lirical și dancehall.
Își împinge studenții să împletească cu precizie tehnica și emoția, explorând ritmurile și versurile muzicii. În clasele ei “muzica conduce mișcarea”.
STEP CLASS: predarea cu fluid pedagogic în proces și construire cu metodologie și creativitate diferită.
-BLOCURI SEMETRICE:
– Block 1 – spate / față sau nu.
– Blocul 2 simplu, cu mișcare diferită.
– Block 3-back / front cu metodologie diferită.
– Blocul 4 Blocuri asimetrice

13:00 » Marius Sima & Tim Dobrota – Train2Gether

Număr maxim de participanți: 40
marius sima
tim dobrota - abc fitness convention

11 noiembrie 2017
Studio Mare

Marius Sima

Salut! Sunt absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializare fitness-culturism şi formator al ABC FITNESS SCHOOL de mai bine de 4 ani. Îmi place să îmbin  armonios exerciţiile de forţă cu exerciţiile şi antrenamentele specifice atletismului.

Stilul meu de viaţă are următoarele componente: antrenamente regulate, execuţia corectă a exerciţiilor, mese bine calculate şi odihna bine meritată.

Te aştept alături de colega mea, Raluca, la o super clasa de antrenament functional în echipă, denumită de către ABC FITNESS SCHOOL – Train2gether clasă alcătuită din exerciţii de forţă, rezistenţă, echilibru şi stretching în pereche.

 

 

 

 

Tim Dobrota
Fitness-ul este optiunea mea definitiva, dupa ce am experimentat toate atractiile adolescentei si am optat inital pentru o cariera in bussiness administration. M-am regasit ulterior in sala de sport, si dupa o experienta de mai mult de 10 ani am o poveste pe care vreau sa v-o impartasesc. Este o poveste de succes si poate fi povestea fiecaruia dintre voi.

14:00 » Fernando Gorini – Steel Combat

Număr maxim de participanți: 40-45
Fernando Gorini - STEEL COMBAT

11 noiembrie 2017
Studio Mare

 

Steel Combat te provoacă să dezlănțui luptătorul din tine! Uită de griji, pune la pământ stresul și ieși învingător la finalul unui antrenament complet. Pe baza celor mai populare tehnici din sporturile de contact, cu Steel Combat îți îmbunătățești rezistența cardiovasculară și musculară, coordonarea, agilitatea și, nu în ultimul rând, te distrezi de minune. Steel Combat este o experiență intensă pe care credem că vei dori s-o retrăiești!

15:00 » Lenka Matasova – BOSU

Număr maxim de participanți: 40
lenka matasova

11 noiembrie 2017
Studio Mare

 

Lenka este un prezenter italian cu peste 20 de ani de experiență în industria FITNESS-ului. Ea este binecunoscută pentru clasele creative TOTAL FUNCTIONAL BODY cu stil personal unic.
Lecțiile sale inovatoare de BOSU sunt celebre în întreaga lume.
Lenka este cunoscută și apreciată pentru metodele sale didactice impecabile. Oamenii o iubesc datorită entuziasmului, creativității și pozitivității ei. Ea deține propriul club de fitness (numai pentru femei) din Calaibria, ITALIA.
Canalul YOU-TUBE dedicat cursurilor FITNESS se mândrește cu mai mult de un milion de vizionări și mii de următori. Acum lucrează la un proiect absolut nou: ghidul de a deveni body-conditioning instructor.

16:00 » Flavius Turcanu – CRAB

Număr maxim de participanți: 40-45
flavius turcanu - crab

11 noiembrie 2017
Studio Mare

 

 

Transilvanean, licentiat ISEF şi Management, presenter internaţional în cursuri musicale, formator şi consultant pentru numeroase cluburi sportive, personal trainer, fondator Fiteducation şi creator al CRAB.
CRAB este aparatul care te face să apreciezi fiecare centimetru din compoziţia sa tocmai pentru ca e utilizabil în întregimea sa.
Este un material deschis datorita versatilităţii sale şi puternic graţie oportunităţii ce o oferă în dezvoltarea capacităţilor coordinative şi condiţionale.
Crab este o provocare pentru imaginaţia şi creativitatea ta.
Însuşirea mişcării înseamnă combinarea formei (tehnica optimă şi mecanica mişcării) şi a controlului (execuţie corectă).

17:00 » Andrei Osanu – Zumba

Număr maxim de participanți: 40-45
andrei osanu - zumba

11 noiembrie 2017
Studio Mare

 

 

Zumba Fitness International Presenter îmi place să fac oamenii să zâmbească, să uite de grijile cotidiene!
Pentru mine Zumba Fitness înseamnă mai mult decât un sport, mai mult decât o modalitate de a slăbii; prin Zumba, eu transmit cursanţilor mei bucuria de a trăi, de a dansa pe toate genurile de muzică.

18:00 » Raluca Diaconescu – Yoga

Număr maxim de participanți: 40-45
raluca diaconescu

11 noiembrie 2017
Studio Mare

Raluca Diaconescu

“Never stop learning”- motto-ul meu.

Fiecare experiență ne învață ceva. Intrată mai tarziu în lumea aceasta a sportului comercial, fără a avea un background sportiv, încerc să demonstrez tuturor că se poate!

Orice tip de mişcare este bun, important este să faci ce îti place.

Momentan încerc să găsesc un echilibru între clase intense de antrenament functional şi clase gen body&mind. Cred cu tărie în combinarea celor două si că pentru a fi fit avem nevoie de amândouă.

În rest, iubitor de natură si animale, muzică si culoare.

Asa ca pentru o viață minunată mişcaţi-vă conștient şi cât mai mult şi mai natural.

Ne vedem pe 11 noiembrie!

10:00 » Ioan Nicuț – Cum să-ți susții clienții fără judecată sau critică

Număr maxim de participanți: 30
Ioan Nicut - CUM SĂ-ȚI SUSȚII CLIENȚII FĂRĂ JUDECATĂ SAU CRITICĂ (seminar)

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Ioan Nicuț este coach profesionist cu experiență de business în mediul corporat. El lucrează cu clienți din domeniile: tehnologie, finanțe, bănci, asigurări, logistică, farmaceutice, fmcg, energie. Ioan este angajat pentru a conduce clienții săi într-un salt de cel puțin două nivele.

În urma seminarului participanții o să:

 • aibă abilitatea să aleagă conștient cum să-i susțină pe cei pe care-i antrenează.
 • în plus vor putea alege dacă continuă să fie autocritici sau o să adopte o postură prin care să se susțină și pe ei înșiși.

11:00 » Angy & Tony – FIT MOMMY FITBALL

Număr maxim de participanți: 20
angy fit mommy fitball
tony fitball

11 noiembrie 2017
Studio Mic

FIT MOMMY FITBALL este o clasă marca Abc Fitness School susţinută de co-fondatoarea şcolii, Georgiana Ştefania Vasile (Angy) şi formatoarea Doica Antoanteta (Tony), ambele mămici hiper-active.

Angy este licenţiată în Educaţie Fizică şi Sport, secţia Sport şi Performanţă Motrică ramura arte marţiale, finalizând 2 mastere: Managementul activităţilor sportive şi Performanţă sportive ramura fitness-culturism, instructor aerobic-fitness şi technician nutritionist.

Cu o experienţă de peste 23 de ani în lumea sportului şi mai bine de 10 ani în aerobic-fitness, aceasta s-a implicat în crearea şi pulicarea standardului ocupaţional – Instructor aerobic-fitness în 2013. Fitball-ul este o pasiune pe care o dezvoltă constant şi o transmite cu mare dragoste cursanţilor şi clienţilor săi.

Tony este instructor de aerobic-fitness şi personal trainer, specializată pe clase de Body Training, Aero-Combat şi Steel Tonic. Aceasta a preluat şi pasiunea pentru Fitball în timpul cursului de perfecţionare instructor aerobic-fitness.

Aceasta consideră că în acest domeniu, fără multă muncă şi maximă dedicaţie nu poţi performa şi nu-ţi poţi îndruma clienţii către un stil de viaţă sănătos prin sport şi nutriţie, exemplul personal şi motivaţie fiind pe primul loc.

2 super Fit mommy vă aşteaptă la o super clasă de Fitball!

12:00 » Bogdan Vasile – Fitness-Wellness-Happiness

Număr maxim de participanți: 30
Bogdan Vasile - FITNESS-WELLNESS-HAPPYNESS (seminar)

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Fitness-Wellness Happiness este un seminar interactiv, sustinut de trainerul ABC Fitness School – Bogdan Vasile.
Bogdan este Personal Trainer, Tehnician Nutriţionist, Consilier dezvoltare personală şi consultant în deschiderea şi dezvoltarea centrelor de fitness-wellness.

Tema seminarului este armonia dintre mişcare, sănătate şi micile lucruri care ne aduc fericire. Cum putem obţine această armonie, cum ne putem organiza pentru a ne bucura de viaţă şi de beneficiile unui stil de viaţă sănătos şi cum putem să ne folosim de pasiuni şi plăceri pentru a ne face viaţa mai uşoară şi mai frumoasă? Vom discuta toate acestea la seminarul din 11 noiembrie .

Ne vedem la Be Live Fitness Center!

13:00 » Mirela Paun – Freestyler

Număr maxim de participanți: 21
mirela paun

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Bună,
Eu sunt Mirela Păun, profesor de Educatie Fizica şi Sport, cvadruplă campioană mondială şi europeană în gimnastică aerobică, maestru emerit al sportului românesc în gimnastică aerobică, trainer Freestyler şi Nirvana Fitness, Instructor International Kangoo Jumps şi Zumba.
Prin experienţele personale şi profesionale precum şi prin pasiunea pentru mişcare şi un stil de viaţă sănătos, îmi doresc să împărtăşesc cât mai multe din cunoştiinţele mele si va astept pe 11 noiembrie la o super clasă Freestyler.

FREESTYLER – funcţionalitate, dinamism, complexitate, eficienţă.
Un nou accesoriu fitness care s-a născut din necesitatea de a îmbunătăţii calitatea stilului de viaţă şi de fitness. Freestyler permite diferite tipuri de antrenamente cu creşterea nivelului de intensitate, dinamism şi complexitate. Este recomandat tuturor iubitorilor de fitness, deoarece este distractiv, simplu şi foarte eficient. Poate fi folosit pentru antrenamente personale, de grup, în antrenamentul sportivilor de performanţă şi pentru reabilitate.
Avantajul antrenamentului cu FREESTYLER este că volumul de muncă este răspândit la nivelul tuturor grupelor musculare. Acest lucru înseamnă că nu este nici un disconfort, avem minim de efort şi randament maxim.
Beneficii:
-dezvoltarea forţei;
-îmbunăţirea sistemului cardiovascular;
-îmbunătaţirea echilibrului;
-îmbunătăţirea coordonarii;
-arderea unui număr mare de calorii într-un singur antrenament

14:00 » Claudiu Porof – Suspension Training

Număr maxim de participanți: 21
claudiu porof

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Salutare!
Eu sunt Claudiu Porof, licenţiat UNEFS, instructor de fitness, personal trainer şi tehnician nutriţionist. Sportul de performanţă m-a disciplinat şi m-a făcut să privesc cu alţi ochi lumea din jurul meu.
Te invit pe 11 noiembrie la clasa de Suspension Training în cadrul Abc Fitness Convention, unde energia şi starea de bine nu va lipsi.
De ce? Pentru că, atmosfera va fi unică şi voi vă veţi bucura de cele mai dinamice exerciţii.
Totul va avea ca obiectiv un antrenament eficient şi extrem de distractiv
Ne vedem acolo!

15:00 » Claudiu Streza – Importanța suplimentelor nutritive în sportul comercial

Număr maxim de participanți: 30
Claudiu Streza - IMPORTANTA SUPLIMENTELOR NUTRITIVE IN SPORTUL COMERCIAL - (seminar)

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Despre Streza Claudiu Ioan
Sportiv de performanţă
Organizator Grand Prix Bench Press
Instructor Fitness
Personal Teainer
Nutritionist
Presedinte Asociatia Sportiva Streza
Team ProNutrition Member

Despre seminar
In seminarul de la Bucuresti o sa discutam despre importanta suplimentelor nutritive in alimentatia de zi cu zi, dar si despre importanta calitătii acestora.
Se pot pune intrebari legate de alimentatie si despre produsele pe care participantii la seminar vor sa le administreze.
Alături de acesta la seminar vor participa şi câţiva sportivi sonsorizati Pro Nutrition , printre care : Melinda Streza , Andreea Ungureanu şi Antonia Burta.

16:00 » Elena Ozun – Jumping Fitness

Număr maxim de participanți: 20
elena ozun jumping fitness

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Elena Ozun este trainer de aerobic si fitness acreditat internațional cu experiență de peste 6 ani în acest domeniu. Participantă la diverse convenții de fitness și organizatoarea evenimentelor importante în acest domeniu în Republica Moldova.  Este fondatoarea studiourilor de fitness și nutriție care îi poartă numele, co-fondator al ABC FITNESS SCHOOL Moldova și un promotor activ al modului sănătos de viață, dezvoltând proiecte minunate care îi fac pe oameni să savureze viața prin fitness și nutriție.

Programul Jumping® a fost adus  în România de către Elena Ozun, care gestionează distribuția exclusivă a trambulinelor, organizează cursurile de formare instructori și dezvoltă cu pasiune acest sport la noi în țară prin antrenamente calitative și distractive.

Oamenii din toate colțurile lumii au început să practice Jumping-ul datorită impactului uimitor pe care îl produce asupra corpului, minții și sufletului.

Trambulina Jumping® PROFI a fost creată pentru antrenamentul performant pe o fază de dezvoltare de un an care a implicat testări fecvente. Construcția și forma au fost atent selectate și testate continuu pentru a permite un compromis complicat  între putere, dimensiune, cererile de securitate, design și nevoia de libertate de mișcare în timpul antrenamentului.

Beneficiile Jumping®

 • Arzi de la 600 la 1300 kcal pe ora , de 3 ori mai mult decât la un antrenament de aerobic
 • Protejează articulațiile și coloana vertebrala cu 80 la suta
 • Îmbunătățește condiția cardiovasculară și abilitățile motorii
 • Dezvoltă coordonarea corpului
 • Tonifică musculatura și o lucrează profund la 68%
 • Dezvoltă rezistența și forța musculară
 • Reduce stresul și ajută la îmbunătățirea somnului
 • Crește transportul de oxigen în organism
 • Antrenamentele sunt distractive și motivaționale

17:00 » Monica Cazan – Pilates

Număr maxim de participanți: 25
monica cazan

11 noiembrie 2017
Studio Mic

MONICA CAZAN
Motto: “În fond, în fiecare dintre noi se află doi oameni. Suntem, mai întâi, ceea ce a făcut natura din noi. Dar suntem, apoi, ceea ce am făcut noi cu natura din noi “ (Gabriel Liiceanu)
Ca profesie sunt psiholog şi kinetoterapeut ; ca ocupaţie sunt Life si Business Coach în cadrul companiei RoCoach Consulting, HR Manager, Instructor de aerobic -fitness şi formator în cadrul şcolii ABC FITNESS pentru ocupaţiile de technician nutritionist, instructor fitness şi instructor aerobic-fitness.
Te aştept cu mare drag pe 11 noiembrie să facem împreună o clasă de PILATES!

18:00 » Silviu Ioniță – Abilitățile psihologice – baza eficienței relației profesionale

Număr maxim de participanți: 30
silviu ionita

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Silviu Ioniță -psiholog sportiv- Mental Coach al echipei naționale de fotbal a României

Scurtă prezentare:

SPORT PSY1  este prima și singura firmă din România care oferă servicii profesioniste din domeniul psihologiei sportive.

SPORT PSY1 a creat programe psihologice care se adresează atât sportivilor individuali cât și cluburilor, federațiilor și asociațiilor sportive.

SPORTPSY1 oferă cursuri și consultanță tuturor profesioniștilor (antrenori personali,instructori sportivi, preparatori fizici etc) ce lucrează cu cei preocupați de sănătatea personală sau de atingerea performanței sportive.

WORKSHOP – 09:00-12:00 » Zena Saheli – Step Dance

Număr maxim de participanți: 30
zena saheli - step dance
Zena Saheli - STEP DANCE

12 noiembrie 2017
Studio Mare

Pentru început, clasa de STEP nu este o clasa de dans cu Step.

La început, este pedagogie tehnică cu metodologii special, apoi există deplasări şi mişcări de fitness cu pași de bază (genunchi, călcâi, marș …) la sfârșitul careia, fiecare persoană poate să-şi personalizeze mișcările, astfel încât la finalul clasei oricine poate să danseze și să se miște așa cum doresc, așa cum simt.

DESCRIERE WORKSHOP:

Vă voi învăța 1 sau 2 blocuri simetrice și 1 bloc asimetric (asta depinde de nivelul participanţilor) – Explicarea pedagogiei (metoda adăugării -piramidal – încrucișare fraze- inserții directe / indirecte)

-Tehnica comunicării în timpul claselor

– Analiza coregrafiei

– Listă de progresie

-Metodologie

-Creativitate

– Executarea și energia

Ne vedem pe 11-12 noiembrie. Zena!

WORKSHOP – 12:30 – 14:30 » Lenka Matasova – STEP & BOSU

Număr maxim de participanți: 30
lenka matasova - step bosu
lenka matasova

12 noiembrie 2017
Studio Mare

 1. BOSU Balance Trainer este un dispozitiv de antrenament de fitness, folosit adesea pentru antrenamentul de echilibru. O suprafață instabilă crește activarea musculaturii posturale și permite o activitate mai mare pe exercițiu în comparație cu o suprafață stabilă. Instruirea BOSU se referă la extinderea capacităților de mișcare, la remodelarea corpurilor și la întărirea minții. Este vorba despre introducerea gândurilor în mișcare.
 2. FUNCTIONAL STEP este un antrenament funcțional de 360 ​​de grade. Ajută la asigurarea şi dezvoltarea forței, stabilității și mobilității.
 3. STEP COREGRAFIE este unul dintre cele mai populare clase cardio de grup. Se bazează pe coordonarea și armonizarea mișcărilor. Etapele clasei necesită creativitate, abilități puternice de predare și pregătire.

Ce-ar fi dacă … Am pune toate aceste 3 clase ÎMPREUNĂ!?

Bosu & STEP coreography este una dintre cele mai interesante clase funcționale din ultimii 2 ani. Piața FITNESS este plină de diferite formate de antrenament, dar aceasta este cu adevărat remarcabilă! Este funcțional, provocator și amuzant!

Iar tu ești cu siguranţă la prima clasa de coreografie Bosu & STEP !!!

Îţi voi arăta:

– abordarea ambelor dispozitive de antrenament

– cum să-ţi creezi propriile coregrafii

– cum să predai și să comunici corect

– cum să devii un instructor CREATIV

Deveniți instructor de coreografie Bosu & STEP, iar clienții dvs. vă vor adora pentru tot restul carierei dvs.!

Vă aştept cu drag pe 12 noiembrie!

LENKA

WORKSHOP – 15:00 – 17:00 » Elena Ozun – JUMPING FITNESS

Număr maxim de participanți: 20
elena ozun jumping fitness
elena ozun

12 noiembrie 2017
Studio Mare

JUMPING FITNESS

Structură workshop:

 • Pași de bază pe trambulina Jumping
 • Tehnici de echilibru și stretching dinamic
 • Muzica și numărarea ei în Jumping
 • Contraindicații și boli
 • Structura unei lecții de Jumping
 • Exercițiile de tonifiere pe trambulină
 • Stretchingul
 • Instalarea, utilizarea și verificarea trambulinei
 • Beneficii

Tarife Eveniment

Indiferent de serviciile sportive alese, fiecare înregistrat va primii:
– Tricoul evenimentului (la înregistare se specifică mărimea)
– Cd muzică (specială pentru clase de grup)
– Diplomă de participare
– Vouchere de reducere la cursurile ABC FITNESS SCHOOL
– Articole promoţionale din partea sponsorilor
– Cupoane tombole
– Cod pentru descărcarea tuturor pozelor şi fimărilor
– Multă distracţie şi antrenamente inspiraţionale
– Multe alte surprize
Sâmbătă 11 noiembrie Duminică 12 noiembrie
1 clasă + 1 seminar – 60 RON 1 workshop – 150 RON
2 clase + 2 seminarii – 100 RON 2 workshop-uri – 250 RON
3 clase + 2 seminarii – 125 RON 3 workshop-uri – 300 RON
4 clase + 2 seminarii – 180 RON

*clasele şi seminariile trebuiesc alese astfel încât să nu fie pe acelaşi interval orar!

PACHET ABC 1 PACHET ABC 2
SÂMBĂTĂ, 11 noiembrie: 2 clase + 2 seminarii SÂMBĂTĂ, 11 noiembrie: 3 clase + 2 seminarii
DUMINICĂ, 12 noiembrie: 2 workshop-uri DUMINICĂ, 12 noiembrie: 2 workshop-uri
350 RON 380 RON

Fie că participați la o activitate sâmbătă și la una duminică sau achizitionați unul dintre pachetele ABC, veți intra automat în tragerea la sorți pentru o execursie oferită de sponsorul nostru Holiday Travel.

Procedură de Înregistrare

 1. Îţi alegi clasele, seminariile şi/sau workshop (-urile)
 2. Ne contactezi telefonic (0755.118.001) sau pe e-mail (manager@abcfitness.ro) pentru a te înegistra la clasele dorite in programul 10.00-18.00.
 3. Ai 24h la dispoziţie pentru a trimite cofirmarea de plată pe e-mail, în caz contrar înregistrarea se va anula
 4. Plata pentru serviciile sportive alese se va face în contul RO52 RZBR 0000 0600 1510 2551 deschis la Raiffeisen Bank
 1. Ne vedem la eveniment!

Marius Filip lucrează din 2008 la Fitlife şi a dezvoltat tot portofoliu de colaboratori şi clienţi în zona de Sud a României. A contribuit la realizarea mai multor săli de fitness prin utilarea lor completă sau parţială.

Dezvoltă colaborări cu proprietari şi manageri de săli de fitness, cluburi sportive, unităţi militare, universităţi, centre rezidenţiale ,traineri şi persoane fizice în realizarea diferitelor proiecte.

BE LIVE FITNESS CENTER

În 2017 Be Live Fitness Center a apărut în întâmpinarea nevoilor oamenilor dornici să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă şi pentru a crea o experienţă de fitness, aerobic şi wellnes inedită şi de necombătut. Am adunat pentru tine cea mai pregatită echipa de antrenori, ce sunt aici mereu pentru a te motiva şi ajuta te autodepasesti prin experiente ce-ti vor revigora simturile într-un spaţiu mai mult decât generos, utilat cu aparatură şi accesorii fitness de ultimă generaţie.

SporT în toate vă dorim!

PRO NUTRITION

Pro Nutrition, compania producatoare si distribuitoare de suplimente nutritive pentru sportivi, a luat nastere în anul 1999 în urma constientizarii faptului ca pe piata româneasca nu existau produse care sa satisfaca pe deplin exigentele consumatorilor. Astfel, într-o continua evolutie, Pro Nutrition a demonstrat tuturor ca este o firma cu un înalt standard de calitate si ca produsele sale nu numai ca sunt cele mai eficiente, ci si cele mai bune ca gust, cele mai asimilabile având o valoare biologica înalta, ingredientele fiind aduse din UE si prezentând certificat de calitate ISO 9001.
Pro Nutrition garanteaza calitatea produselor, fiind certificata de firma Germanischer Lloyd cu standardul de calitate ISO 9001: 2000.
Dorim ca atunci când achizitionati unul dintre produsele Pro Nutrition sa fiti pe deplin convins ca ceea ce cumparati va va da rezultate pe masura asteptarilor.

FITLIFE, PASIUNE PENTRU SPORT

Deşi am pornit de la un simplu hobby şi de la dorinţa de a avea cele mai performante aparate de fitness, în peste 7 ani de activitate, am devenit unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de echipamente de fitness şi articole sportive din Romania. Vasta experienţă acumulată în acest timp permite echipei FitLife.ro să acorde consultanţă şi suport continuu celor peste 2.000 de clienţi din diverse segmente: retaileri, săli de fitness, hoteluri, cluburi de wellness şi spa-uri, dezvoltatori de proiecte rezidenţiale sau office, universităţi, organizaţii guvernamentale, persoane fizice şi echipe sportive.

Credem în valoarea unei vieţi active şi ne-am păstrat pasiunea pentru sport şi fitness de la care a pornit povestea FitLife.ro, ceea ce ne-a determinat să îi susţinem pe cei care ne-au împărtăşit valorile, de la cei care practică un sport din pură plăcere, până la cei care doresc să atingă performanţa.

Distribuţia în România ca unici importatori a mai multor branturi ca Precor, Impulse Fitness, Seg, Pavi Gym, Powertec, LifeSpan, WaterRower, Sveltus, Iron Gym, Smart Shake, Thuasne, Veinoplus, Miego, Marpo, Lifegear, Inred, Dayu Fitness.

HOLIDAY TRAVEL
În spiritul respectului faţă de clienţii săi, ne adresăm pieţei cu o gamă completă de servicii turistice. Astfel, activitatea HOLIDAY TRAVEL se concentrează atât asupra pachetelor turistice complete, promovate prin departamentele sale functionale:
– Outgoing
– Incoming
Cât şi asupra serviciilor conexe:
– rezervări hoteluri, pensiuni
– transferuri aeroport – hotel – aeroport
– închirieri de autoturisme, autocare, microbuze
– logistică pentru organizarea de conferinţe, congrese, simpozioane în România şi în străinătate

SERVICII TURISTICE EXTERNE:
– Outgoing
– Incoming
– Excursii şi sejururi în ţară şi străinătate
– Rezervări de hoteluri în ţară şi străinătate
– Programe de weekend şi oferte speciale
– Organizări de evenimente şi turism de afaceri
– Curse charter la cerere pentru vacanţe sau călătorii de afaceri
– Pachete complete de asistenta turistica sau personal specializat in turism

SERVICII TURISTICE INTERNE:
– Cazări la preţuri preferenţiale în hoteluri din Bucureşti şi din ţară
– Organizarea de evenimente de afaceri – întâlniri, reuniuni, conferinţe, simpozioane
– Rezervări şi emitere de bilete de odihnă şi tratament pe litoralul românesc şi în staţiuni montane
– Circuite, tururi şi excursii cu caracter cultural
– Sejururi cu caracter specific (vânătoare, pescuit, sporturi extreme)
– Croaziere pe Dunăre cu vizitarea Deltei

HIMALAYA in Romania

Produsele Himalaya sunt distribuite pe intreg teritoriul tarii prin intermediul societatii Prisum International Trading S.R.L., de mai bine de 20 de ani. Compania Prisum International Trading SRL a fost infiintata in anul 1994 si detine dreptul de distribuitor pe piata româneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India. Obiectivul principal de activitate il constituie comertul cu ridicata a medicamentelor, produselor farmaceutice si produselor de ingrijire si intretinere (cosmetice).

Compania.

O companie cu o istorie si o traditie semnificative, Himalaya joaca un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume. Motivul pentru care produsele Himalaya sunt printre pozitiile fruntase in ceea ce priveste utilizarea lor pe piata de profil, se datoreaza faptului ca au fost fabricate folosind tehnologia moderna. Fiecare produs Himalaya este supus cercetarii primare timp de mai multi ani si fiecare planta medicinala utilizata in produse este studiata si testata individual pentru eficacitate. Gama farmaceutica este sustinuta de mai bine de 300.000 de medici din intreaga lume. Astazi produsele companiei sunt recunoscute si recomandate de doctori si specialisti din intreaga lume si pacienti din peste 83 de tari se bazeaza pe Himalaya pentru nevoile personale de sanatate.

Produse

Portofoliul Himalaya detine 200 de produse farmaceutice, produse de ingrijire personala, de ingrijire pentru copii si ingrijire pentru animale. Fiecare produs Himalaya are in spate ani de cercetare proprie inainte de a fi lansat pe piata. Himalaya nu accepta “stiinta imprumutata” si nu urmeaza “moda” in industria produselor din extracte din plante, ci prefera sa cerceteze si sa testeze individual fiecare din plantele medicinale utilizate in produse, pentru a dovedi eficienta si siguranta acestora.

 

Misiune

Misiunea companiei Himalaya este aceea de a dezvoltara remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa. Activitatea principala a companiei este aceea de fabrica produse din plante pornind de la intelepciunea medicinei ayurvedice. Produsul final trece prin toate etapele realizarii unui produs farmaceutic: cercetare, testarea, validare, cultivare ingrediente si realizare produs final.

Evaluarea stiintifica este o marca a brandului Himalaya, compania fiind implicata in cercetarea de pionierat pentru a dezvolta produse din plante, eficiente si sigure pentru sanatate.

MEGA PROTEINE

Megaproteine − magazin online de suplimente nutritive, un proiect care a luat nastere din pasiune pentru sport, cu dorinta de a promova un stil de viata sanatos si activ.
Compania a intrat pe piata suplimentelor din Romania in 2008. Echipa noastra este formata din sportivi cu activitate in domeniile fitness & culturism, powerlifting, atletism, specialisti in IT, marketing si vanzari. Fiind la randul nostru consumatori de suplimente nutritive, suntem la curent cu toate noutatile de pe piata si dorim sa iti transmitem din experianta noastra.

Calitate fara compromisuri – Megaproteine comercializeaza proteine si suplimente nutritive cu o reputatie impecabila si numeroase premii internationale. Inainte de orice altceva, ne asiguram ca punem la dispozitia clientilor nostri doar suplimente care au trecut testul calitatii premium.
Megaproteine este distribuitor exclusiv de suplimente nutritive Optimum Nutrition, BSN, Isopure, Muscle Line, Dedicated Nutrition si Slim N Time in Romania.

Megaproteine pune la dispozitia ta un serviciu GRATUIT de consultanta in domeniile: suplimente nutritive, nutritie si programe de antrenament. Colegii nostri, antrenori si nutritionisti, sunt activi pe chat, de luni pana vineri, intre orele 9:30-17:30.

+ ABC Fitness Convention

Aşa cum v-am obişnuit an de an, vă aşteptăm şi în noiembrie 2017 la ABC FITNESS CONVENTION 6th EDITION!

Spre deosebire de anii precedenţi, evenimentul nostru din acest an se desfăşoară pe 2 zile, în weekendul 11-12 noiembrie în cadrul Be Live Fitness Center – București.

Vă promitem 2 zile pline de mişcare şi seminarii alături de peste 20 de traineri pasionaţi şi experimentaţi din 5 ţări.

Calendar Eveniment

calendar abc fitness convention 6th edition

Prezentare Traineri

abc fitness convention 6th edition

+ Sâmbătă - Studio 1

10:00 » Marius Grancea – Functional Step

Număr maxim de participanți: 40
marius grancea

11 noiembrie 2017
Studio Mare

Marius Grancea este instructor naţional şi internaţional de aerobic şi fitness, preparator fizic de specialitate Handbal, sportiv de performanță.
Lector în SUA, specializare “biomecanică şi evitarea accidentelor” şi “muzica în aerobic”, master Trainer şi imaginea Real Ryder Romania.
Formator al şcolii ABC FITNESS pentru cursurile de instructor fitness, instructor aerobic-fitness şi technician nutritionist în Braşov.

Functional Step este o clasă plină de dinamism, imaginaţie, coordonare, ritm, satisfacţie personală, unde de fiecare dată îţi depăşesti propria limită, unde te descoperi şi te autodepăşesti! Oră de tonifiere fie cu propria greutate sau cu steperul, combinat cu greutăţi (gantere sau discuri)

11:00 » Alina Vilagos – Total Pump

Număr maxim de participanți: 40-45
Alina Vilagos - TOTAL PUMP

11 noiembrie 2017
Studio Mare

Antrenor si manager al Clubului Endorphin Gym-Arad
Instructor aerobic-fitness
Formator instructori aerobic-fitness (ABC Fitness)
Instructor si reprezentant in Arad al conceptului Rebound AAS
Instructor STEEL TRANING
Instructor S.F.T (SURFACE FREE TRAINING)
Instructor Kangoo Jumps

TOTAL PUMP este un tip de antrenament care vizeaza toate grupele musculare, in care se utilizeaza greutati medii, si se executa repatari multiple, cu scopul de-a pierde grasime si a obtine cresterea rezistentei musculare, modelarea intregului corp.

12:00 » Zena Saheli – Step Dance

Număr maxim de participanți: 40
zena saheli

11 noiembrie 2017
Studio Mare

ZENA este coregraf și un director de creație dedicat clienților săi prin spectacole şi concepte electrizante. Cu o carieră de peste 15 ani, ZENA este cunoscută pentru că aduce la viață povesti și idei cu pasiune, inspirație și integritate .

– Olimpic sportiv înotător Sydney 2000
– CPMS Paris School – Trainer pentru studenți
– Reebok Ambasador France
– Instructor la Centrul de dans ISVP Broadway – New York 2015
– Campionul francez – Step – FISAF 2010
– Prezenter căştigător Euroconvention Europe – 2011-2012-2013

O iubitoare de muzică de toate genurile, Zena adoră predarea și coregrafia și îi aduce în clasele ei o combinație de Hip-Hop, jazz stradal, house, jazz funk, aerobic, fitness, lirical și dancehall.
Își împinge studenții să împletească cu precizie tehnica și emoția, explorând ritmurile și versurile muzicii. În clasele ei “muzica conduce mișcarea”.
STEP CLASS: predarea cu fluid pedagogic în proces și construire cu metodologie și creativitate diferită.
-BLOCURI SEMETRICE:
– Block 1 – spate / față sau nu.
– Blocul 2 simplu, cu mișcare diferită.
– Block 3-back / front cu metodologie diferită.
– Blocul 4 Blocuri asimetrice

13:00 » Marius Sima & Tim Dobrota – Train2Gether

Număr maxim de participanți: 40
marius sima
tim dobrota - abc fitness convention

11 noiembrie 2017
Studio Mare

Marius Sima

Salut! Sunt absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializare fitness-culturism şi formator al ABC FITNESS SCHOOL de mai bine de 4 ani. Îmi place să îmbin  armonios exerciţiile de forţă cu exerciţiile şi antrenamentele specifice atletismului.

Stilul meu de viaţă are următoarele componente: antrenamente regulate, execuţia corectă a exerciţiilor, mese bine calculate şi odihna bine meritată.

Te aştept alături de colega mea, Raluca, la o super clasa de antrenament functional în echipă, denumită de către ABC FITNESS SCHOOL – Train2gether clasă alcătuită din exerciţii de forţă, rezistenţă, echilibru şi stretching în pereche.

 

 

 

 

Tim Dobrota
Fitness-ul este optiunea mea definitiva, dupa ce am experimentat toate atractiile adolescentei si am optat inital pentru o cariera in bussiness administration. M-am regasit ulterior in sala de sport, si dupa o experienta de mai mult de 10 ani am o poveste pe care vreau sa v-o impartasesc. Este o poveste de succes si poate fi povestea fiecaruia dintre voi.

14:00 » Fernando Gorini – Steel Combat

Număr maxim de participanți: 40-45
Fernando Gorini - STEEL COMBAT

11 noiembrie 2017
Studio Mare

 

Steel Combat te provoacă să dezlănțui luptătorul din tine! Uită de griji, pune la pământ stresul și ieși învingător la finalul unui antrenament complet. Pe baza celor mai populare tehnici din sporturile de contact, cu Steel Combat îți îmbunătățești rezistența cardiovasculară și musculară, coordonarea, agilitatea și, nu în ultimul rând, te distrezi de minune. Steel Combat este o experiență intensă pe care credem că vei dori s-o retrăiești!

15:00 » Lenka Matasova – BOSU

Număr maxim de participanți: 40
lenka matasova

11 noiembrie 2017
Studio Mare

 

Lenka este un prezenter italian cu peste 20 de ani de experiență în industria FITNESS-ului. Ea este binecunoscută pentru clasele creative TOTAL FUNCTIONAL BODY cu stil personal unic.
Lecțiile sale inovatoare de BOSU sunt celebre în întreaga lume.
Lenka este cunoscută și apreciată pentru metodele sale didactice impecabile. Oamenii o iubesc datorită entuziasmului, creativității și pozitivității ei. Ea deține propriul club de fitness (numai pentru femei) din Calaibria, ITALIA.
Canalul YOU-TUBE dedicat cursurilor FITNESS se mândrește cu mai mult de un milion de vizionări și mii de următori. Acum lucrează la un proiect absolut nou: ghidul de a deveni body-conditioning instructor.

16:00 » Flavius Turcanu – CRAB

Număr maxim de participanți: 40-45
flavius turcanu - crab

11 noiembrie 2017
Studio Mare

 

 

Transilvanean, licentiat ISEF şi Management, presenter internaţional în cursuri musicale, formator şi consultant pentru numeroase cluburi sportive, personal trainer, fondator Fiteducation şi creator al CRAB.
CRAB este aparatul care te face să apreciezi fiecare centimetru din compoziţia sa tocmai pentru ca e utilizabil în întregimea sa.
Este un material deschis datorita versatilităţii sale şi puternic graţie oportunităţii ce o oferă în dezvoltarea capacităţilor coordinative şi condiţionale.
Crab este o provocare pentru imaginaţia şi creativitatea ta.
Însuşirea mişcării înseamnă combinarea formei (tehnica optimă şi mecanica mişcării) şi a controlului (execuţie corectă).

17:00 » Andrei Osanu – Zumba

Număr maxim de participanți: 40-45
andrei osanu - zumba

11 noiembrie 2017
Studio Mare

 

 

Zumba Fitness International Presenter îmi place să fac oamenii să zâmbească, să uite de grijile cotidiene!
Pentru mine Zumba Fitness înseamnă mai mult decât un sport, mai mult decât o modalitate de a slăbii; prin Zumba, eu transmit cursanţilor mei bucuria de a trăi, de a dansa pe toate genurile de muzică.

18:00 » Raluca Diaconescu – Yoga

Număr maxim de participanți: 40-45
raluca diaconescu

11 noiembrie 2017
Studio Mare

Raluca Diaconescu

“Never stop learning”- motto-ul meu.

Fiecare experiență ne învață ceva. Intrată mai tarziu în lumea aceasta a sportului comercial, fără a avea un background sportiv, încerc să demonstrez tuturor că se poate!

Orice tip de mişcare este bun, important este să faci ce îti place.

Momentan încerc să găsesc un echilibru între clase intense de antrenament functional şi clase gen body&mind. Cred cu tărie în combinarea celor două si că pentru a fi fit avem nevoie de amândouă.

În rest, iubitor de natură si animale, muzică si culoare.

Asa ca pentru o viață minunată mişcaţi-vă conștient şi cât mai mult şi mai natural.

Ne vedem pe 11 noiembrie!

+ Sâmbătă - Studio 2

10:00 » Ioan Nicuț – Cum să-ți susții clienții fără judecată sau critică

Număr maxim de participanți: 30
Ioan Nicut - CUM SĂ-ȚI SUSȚII CLIENȚII FĂRĂ JUDECATĂ SAU CRITICĂ (seminar)

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Ioan Nicuț este coach profesionist cu experiență de business în mediul corporat. El lucrează cu clienți din domeniile: tehnologie, finanțe, bănci, asigurări, logistică, farmaceutice, fmcg, energie. Ioan este angajat pentru a conduce clienții săi într-un salt de cel puțin două nivele.

În urma seminarului participanții o să:

 • aibă abilitatea să aleagă conștient cum să-i susțină pe cei pe care-i antrenează.
 • în plus vor putea alege dacă continuă să fie autocritici sau o să adopte o postură prin care să se susțină și pe ei înșiși.

11:00 » Angy & Tony – FIT MOMMY FITBALL

Număr maxim de participanți: 20
angy fit mommy fitball
tony fitball

11 noiembrie 2017
Studio Mic

FIT MOMMY FITBALL este o clasă marca Abc Fitness School susţinută de co-fondatoarea şcolii, Georgiana Ştefania Vasile (Angy) şi formatoarea Doica Antoanteta (Tony), ambele mămici hiper-active.

Angy este licenţiată în Educaţie Fizică şi Sport, secţia Sport şi Performanţă Motrică ramura arte marţiale, finalizând 2 mastere: Managementul activităţilor sportive şi Performanţă sportive ramura fitness-culturism, instructor aerobic-fitness şi technician nutritionist.

Cu o experienţă de peste 23 de ani în lumea sportului şi mai bine de 10 ani în aerobic-fitness, aceasta s-a implicat în crearea şi pulicarea standardului ocupaţional – Instructor aerobic-fitness în 2013. Fitball-ul este o pasiune pe care o dezvoltă constant şi o transmite cu mare dragoste cursanţilor şi clienţilor săi.

Tony este instructor de aerobic-fitness şi personal trainer, specializată pe clase de Body Training, Aero-Combat şi Steel Tonic. Aceasta a preluat şi pasiunea pentru Fitball în timpul cursului de perfecţionare instructor aerobic-fitness.

Aceasta consideră că în acest domeniu, fără multă muncă şi maximă dedicaţie nu poţi performa şi nu-ţi poţi îndruma clienţii către un stil de viaţă sănătos prin sport şi nutriţie, exemplul personal şi motivaţie fiind pe primul loc.

2 super Fit mommy vă aşteaptă la o super clasă de Fitball!

12:00 » Bogdan Vasile – Fitness-Wellness-Happiness

Număr maxim de participanți: 30
Bogdan Vasile - FITNESS-WELLNESS-HAPPYNESS (seminar)

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Fitness-Wellness Happiness este un seminar interactiv, sustinut de trainerul ABC Fitness School – Bogdan Vasile.
Bogdan este Personal Trainer, Tehnician Nutriţionist, Consilier dezvoltare personală şi consultant în deschiderea şi dezvoltarea centrelor de fitness-wellness.

Tema seminarului este armonia dintre mişcare, sănătate şi micile lucruri care ne aduc fericire. Cum putem obţine această armonie, cum ne putem organiza pentru a ne bucura de viaţă şi de beneficiile unui stil de viaţă sănătos şi cum putem să ne folosim de pasiuni şi plăceri pentru a ne face viaţa mai uşoară şi mai frumoasă? Vom discuta toate acestea la seminarul din 11 noiembrie .

Ne vedem la Be Live Fitness Center!

13:00 » Mirela Paun – Freestyler

Număr maxim de participanți: 21
mirela paun

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Bună,
Eu sunt Mirela Păun, profesor de Educatie Fizica şi Sport, cvadruplă campioană mondială şi europeană în gimnastică aerobică, maestru emerit al sportului românesc în gimnastică aerobică, trainer Freestyler şi Nirvana Fitness, Instructor International Kangoo Jumps şi Zumba.
Prin experienţele personale şi profesionale precum şi prin pasiunea pentru mişcare şi un stil de viaţă sănătos, îmi doresc să împărtăşesc cât mai multe din cunoştiinţele mele si va astept pe 11 noiembrie la o super clasă Freestyler.

FREESTYLER – funcţionalitate, dinamism, complexitate, eficienţă.
Un nou accesoriu fitness care s-a născut din necesitatea de a îmbunătăţii calitatea stilului de viaţă şi de fitness. Freestyler permite diferite tipuri de antrenamente cu creşterea nivelului de intensitate, dinamism şi complexitate. Este recomandat tuturor iubitorilor de fitness, deoarece este distractiv, simplu şi foarte eficient. Poate fi folosit pentru antrenamente personale, de grup, în antrenamentul sportivilor de performanţă şi pentru reabilitate.
Avantajul antrenamentului cu FREESTYLER este că volumul de muncă este răspândit la nivelul tuturor grupelor musculare. Acest lucru înseamnă că nu este nici un disconfort, avem minim de efort şi randament maxim.
Beneficii:
-dezvoltarea forţei;
-îmbunăţirea sistemului cardiovascular;
-îmbunătaţirea echilibrului;
-îmbunătăţirea coordonarii;
-arderea unui număr mare de calorii într-un singur antrenament

14:00 » Claudiu Porof – Suspension Training

Număr maxim de participanți: 21
claudiu porof

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Salutare!
Eu sunt Claudiu Porof, licenţiat UNEFS, instructor de fitness, personal trainer şi tehnician nutriţionist. Sportul de performanţă m-a disciplinat şi m-a făcut să privesc cu alţi ochi lumea din jurul meu.
Te invit pe 11 noiembrie la clasa de Suspension Training în cadrul Abc Fitness Convention, unde energia şi starea de bine nu va lipsi.
De ce? Pentru că, atmosfera va fi unică şi voi vă veţi bucura de cele mai dinamice exerciţii.
Totul va avea ca obiectiv un antrenament eficient şi extrem de distractiv
Ne vedem acolo!

15:00 » Claudiu Streza – Importanța suplimentelor nutritive în sportul comercial

Număr maxim de participanți: 30
Claudiu Streza - IMPORTANTA SUPLIMENTELOR NUTRITIVE IN SPORTUL COMERCIAL - (seminar)

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Despre Streza Claudiu Ioan
Sportiv de performanţă
Organizator Grand Prix Bench Press
Instructor Fitness
Personal Teainer
Nutritionist
Presedinte Asociatia Sportiva Streza
Team ProNutrition Member

Despre seminar
In seminarul de la Bucuresti o sa discutam despre importanta suplimentelor nutritive in alimentatia de zi cu zi, dar si despre importanta calitătii acestora.
Se pot pune intrebari legate de alimentatie si despre produsele pe care participantii la seminar vor sa le administreze.
Alături de acesta la seminar vor participa şi câţiva sportivi sonsorizati Pro Nutrition , printre care : Melinda Streza , Andreea Ungureanu şi Antonia Burta.

16:00 » Elena Ozun – Jumping Fitness

Număr maxim de participanți: 20
elena ozun jumping fitness

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Elena Ozun este trainer de aerobic si fitness acreditat internațional cu experiență de peste 6 ani în acest domeniu. Participantă la diverse convenții de fitness și organizatoarea evenimentelor importante în acest domeniu în Republica Moldova.  Este fondatoarea studiourilor de fitness și nutriție care îi poartă numele, co-fondator al ABC FITNESS SCHOOL Moldova și un promotor activ al modului sănătos de viață, dezvoltând proiecte minunate care îi fac pe oameni să savureze viața prin fitness și nutriție.

Programul Jumping® a fost adus  în România de către Elena Ozun, care gestionează distribuția exclusivă a trambulinelor, organizează cursurile de formare instructori și dezvoltă cu pasiune acest sport la noi în țară prin antrenamente calitative și distractive.

Oamenii din toate colțurile lumii au început să practice Jumping-ul datorită impactului uimitor pe care îl produce asupra corpului, minții și sufletului.

Trambulina Jumping® PROFI a fost creată pentru antrenamentul performant pe o fază de dezvoltare de un an care a implicat testări fecvente. Construcția și forma au fost atent selectate și testate continuu pentru a permite un compromis complicat  între putere, dimensiune, cererile de securitate, design și nevoia de libertate de mișcare în timpul antrenamentului.

Beneficiile Jumping®

 • Arzi de la 600 la 1300 kcal pe ora , de 3 ori mai mult decât la un antrenament de aerobic
 • Protejează articulațiile și coloana vertebrala cu 80 la suta
 • Îmbunătățește condiția cardiovasculară și abilitățile motorii
 • Dezvoltă coordonarea corpului
 • Tonifică musculatura și o lucrează profund la 68%
 • Dezvoltă rezistența și forța musculară
 • Reduce stresul și ajută la îmbunătățirea somnului
 • Crește transportul de oxigen în organism
 • Antrenamentele sunt distractive și motivaționale

17:00 » Monica Cazan – Pilates

Număr maxim de participanți: 25
monica cazan

11 noiembrie 2017
Studio Mic

MONICA CAZAN
Motto: “În fond, în fiecare dintre noi se află doi oameni. Suntem, mai întâi, ceea ce a făcut natura din noi. Dar suntem, apoi, ceea ce am făcut noi cu natura din noi “ (Gabriel Liiceanu)
Ca profesie sunt psiholog şi kinetoterapeut ; ca ocupaţie sunt Life si Business Coach în cadrul companiei RoCoach Consulting, HR Manager, Instructor de aerobic -fitness şi formator în cadrul şcolii ABC FITNESS pentru ocupaţiile de technician nutritionist, instructor fitness şi instructor aerobic-fitness.
Te aştept cu mare drag pe 11 noiembrie să facem împreună o clasă de PILATES!

18:00 » Silviu Ioniță – Abilitățile psihologice – baza eficienței relației profesionale

Număr maxim de participanți: 30
silviu ionita

11 noiembrie 2017
Studio Mic

Silviu Ioniță -psiholog sportiv- Mental Coach al echipei naționale de fotbal a României

Scurtă prezentare:

SPORT PSY1  este prima și singura firmă din România care oferă servicii profesioniste din domeniul psihologiei sportive.

SPORT PSY1 a creat programe psihologice care se adresează atât sportivilor individuali cât și cluburilor, federațiilor și asociațiilor sportive.

SPORTPSY1 oferă cursuri și consultanță tuturor profesioniștilor (antrenori personali,instructori sportivi, preparatori fizici etc) ce lucrează cu cei preocupați de sănătatea personală sau de atingerea performanței sportive.

+ Duminică

WORKSHOP – 09:00-12:00 » Zena Saheli – Step Dance

Număr maxim de participanți: 30
zena saheli - step dance
Zena Saheli - STEP DANCE

12 noiembrie 2017
Studio Mare

Pentru început, clasa de STEP nu este o clasa de dans cu Step.

La început, este pedagogie tehnică cu metodologii special, apoi există deplasări şi mişcări de fitness cu pași de bază (genunchi, călcâi, marș …) la sfârșitul careia, fiecare persoană poate să-şi personalizeze mișcările, astfel încât la finalul clasei oricine poate să danseze și să se miște așa cum doresc, așa cum simt.

DESCRIERE WORKSHOP:

Vă voi învăța 1 sau 2 blocuri simetrice și 1 bloc asimetric (asta depinde de nivelul participanţilor) – Explicarea pedagogiei (metoda adăugării -piramidal – încrucișare fraze- inserții directe / indirecte)

-Tehnica comunicării în timpul claselor

– Analiza coregrafiei

– Listă de progresie

-Metodologie

-Creativitate

– Executarea și energia

Ne vedem pe 11-12 noiembrie. Zena!

WORKSHOP – 12:30 – 14:30 » Lenka Matasova – STEP & BOSU

Număr maxim de participanți: 30
lenka matasova - step bosu
lenka matasova

12 noiembrie 2017
Studio Mare

 1. BOSU Balance Trainer este un dispozitiv de antrenament de fitness, folosit adesea pentru antrenamentul de echilibru. O suprafață instabilă crește activarea musculaturii posturale și permite o activitate mai mare pe exercițiu în comparație cu o suprafață stabilă. Instruirea BOSU se referă la extinderea capacităților de mișcare, la remodelarea corpurilor și la întărirea minții. Este vorba despre introducerea gândurilor în mișcare.
 2. FUNCTIONAL STEP este un antrenament funcțional de 360 ​​de grade. Ajută la asigurarea şi dezvoltarea forței, stabilității și mobilității.
 3. STEP COREGRAFIE este unul dintre cele mai populare clase cardio de grup. Se bazează pe coordonarea și armonizarea mișcărilor. Etapele clasei necesită creativitate, abilități puternice de predare și pregătire.

Ce-ar fi dacă … Am pune toate aceste 3 clase ÎMPREUNĂ!?

Bosu & STEP coreography este una dintre cele mai interesante clase funcționale din ultimii 2 ani. Piața FITNESS este plină de diferite formate de antrenament, dar aceasta este cu adevărat remarcabilă! Este funcțional, provocator și amuzant!

Iar tu ești cu siguranţă la prima clasa de coreografie Bosu & STEP !!!

Îţi voi arăta:

– abordarea ambelor dispozitive de antrenament

– cum să-ţi creezi propriile coregrafii

– cum să predai și să comunici corect

– cum să devii un instructor CREATIV

Deveniți instructor de coreografie Bosu & STEP, iar clienții dvs. vă vor adora pentru tot restul carierei dvs.!

Vă aştept cu drag pe 12 noiembrie!

LENKA

WORKSHOP – 15:00 – 17:00 » Elena Ozun – JUMPING FITNESS

Număr maxim de participanți: 20
elena ozun jumping fitness
elena ozun

12 noiembrie 2017
Studio Mare

JUMPING FITNESS

Structură workshop:

 • Pași de bază pe trambulina Jumping
 • Tehnici de echilibru și stretching dinamic
 • Muzica și numărarea ei în Jumping
 • Contraindicații și boli
 • Structura unei lecții de Jumping
 • Exercițiile de tonifiere pe trambulină
 • Stretchingul
 • Instalarea, utilizarea și verificarea trambulinei
 • Beneficii
+ Tarife

Tarife Eveniment

Indiferent de serviciile sportive alese, fiecare înregistrat va primii:
– Tricoul evenimentului (la înregistare se specifică mărimea)
– Cd muzică (specială pentru clase de grup)
– Diplomă de participare
– Vouchere de reducere la cursurile ABC FITNESS SCHOOL
– Articole promoţionale din partea sponsorilor
– Cupoane tombole
– Cod pentru descărcarea tuturor pozelor şi fimărilor
– Multă distracţie şi antrenamente inspiraţionale
– Multe alte surprize
Sâmbătă 11 noiembrie Duminică 12 noiembrie
1 clasă + 1 seminar – 60 RON 1 workshop – 150 RON
2 clase + 2 seminarii – 100 RON 2 workshop-uri – 250 RON
3 clase + 2 seminarii – 125 RON 3 workshop-uri – 300 RON
4 clase + 2 seminarii – 180 RON

*clasele şi seminariile trebuiesc alese astfel încât să nu fie pe acelaşi interval orar!

PACHET ABC 1 PACHET ABC 2
SÂMBĂTĂ, 11 noiembrie: 2 clase + 2 seminarii SÂMBĂTĂ, 11 noiembrie: 3 clase + 2 seminarii
DUMINICĂ, 12 noiembrie: 2 workshop-uri DUMINICĂ, 12 noiembrie: 2 workshop-uri
350 RON 380 RON

Fie că participați la o activitate sâmbătă și la una duminică sau achizitionați unul dintre pachetele ABC, veți intra automat în tragerea la sorți pentru o execursie oferită de sponsorul nostru Holiday Travel.

+ Înregistrare

Procedură de Înregistrare

 1. Îţi alegi clasele, seminariile şi/sau workshop (-urile)
 2. Ne contactezi telefonic (0755.118.001) sau pe e-mail (manager@abcfitness.ro) pentru a te înegistra la clasele dorite in programul 10.00-18.00.
 3. Ai 24h la dispoziţie pentru a trimite cofirmarea de plată pe e-mail, în caz contrar înregistrarea se va anula
 4. Plata pentru serviciile sportive alese se va face în contul RO52 RZBR 0000 0600 1510 2551 deschis la Raiffeisen Bank
 1. Ne vedem la eveniment!
+ Concurs Functional Training

Marius Filip lucrează din 2008 la Fitlife şi a dezvoltat tot portofoliu de colaboratori şi clienţi în zona de Sud a României. A contribuit la realizarea mai multor săli de fitness prin utilarea lor completă sau parţială.

Dezvoltă colaborări cu proprietari şi manageri de săli de fitness, cluburi sportive, unităţi militare, universităţi, centre rezidenţiale ,traineri şi persoane fizice în realizarea diferitelor proiecte.

+ Sponsori

BE LIVE FITNESS CENTER

În 2017 Be Live Fitness Center a apărut în întâmpinarea nevoilor oamenilor dornici să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă şi pentru a crea o experienţă de fitness, aerobic şi wellnes inedită şi de necombătut. Am adunat pentru tine cea mai pregatită echipa de antrenori, ce sunt aici mereu pentru a te motiva şi ajuta te autodepasesti prin experiente ce-ti vor revigora simturile într-un spaţiu mai mult decât generos, utilat cu aparatură şi accesorii fitness de ultimă generaţie.

SporT în toate vă dorim!

PRO NUTRITION

Pro Nutrition, compania producatoare si distribuitoare de suplimente nutritive pentru sportivi, a luat nastere în anul 1999 în urma constientizarii faptului ca pe piata româneasca nu existau produse care sa satisfaca pe deplin exigentele consumatorilor. Astfel, într-o continua evolutie, Pro Nutrition a demonstrat tuturor ca este o firma cu un înalt standard de calitate si ca produsele sale nu numai ca sunt cele mai eficiente, ci si cele mai bune ca gust, cele mai asimilabile având o valoare biologica înalta, ingredientele fiind aduse din UE si prezentând certificat de calitate ISO 9001.
Pro Nutrition garanteaza calitatea produselor, fiind certificata de firma Germanischer Lloyd cu standardul de calitate ISO 9001: 2000.
Dorim ca atunci când achizitionati unul dintre produsele Pro Nutrition sa fiti pe deplin convins ca ceea ce cumparati va va da rezultate pe masura asteptarilor.

FITLIFE, PASIUNE PENTRU SPORT

Deşi am pornit de la un simplu hobby şi de la dorinţa de a avea cele mai performante aparate de fitness, în peste 7 ani de activitate, am devenit unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de echipamente de fitness şi articole sportive din Romania. Vasta experienţă acumulată în acest timp permite echipei FitLife.ro să acorde consultanţă şi suport continuu celor peste 2.000 de clienţi din diverse segmente: retaileri, săli de fitness, hoteluri, cluburi de wellness şi spa-uri, dezvoltatori de proiecte rezidenţiale sau office, universităţi, organizaţii guvernamentale, persoane fizice şi echipe sportive.

Credem în valoarea unei vieţi active şi ne-am păstrat pasiunea pentru sport şi fitness de la care a pornit povestea FitLife.ro, ceea ce ne-a determinat să îi susţinem pe cei care ne-au împărtăşit valorile, de la cei care practică un sport din pură plăcere, până la cei care doresc să atingă performanţa.

Distribuţia în România ca unici importatori a mai multor branturi ca Precor, Impulse Fitness, Seg, Pavi Gym, Powertec, LifeSpan, WaterRower, Sveltus, Iron Gym, Smart Shake, Thuasne, Veinoplus, Miego, Marpo, Lifegear, Inred, Dayu Fitness.

HOLIDAY TRAVEL
În spiritul respectului faţă de clienţii săi, ne adresăm pieţei cu o gamă completă de servicii turistice. Astfel, activitatea HOLIDAY TRAVEL se concentrează atât asupra pachetelor turistice complete, promovate prin departamentele sale functionale:
– Outgoing
– Incoming
Cât şi asupra serviciilor conexe:
– rezervări hoteluri, pensiuni
– transferuri aeroport – hotel – aeroport
– închirieri de autoturisme, autocare, microbuze
– logistică pentru organizarea de conferinţe, congrese, simpozioane în România şi în străinătate

SERVICII TURISTICE EXTERNE:
– Outgoing
– Incoming
– Excursii şi sejururi în ţară şi străinătate
– Rezervări de hoteluri în ţară şi străinătate
– Programe de weekend şi oferte speciale
– Organizări de evenimente şi turism de afaceri
– Curse charter la cerere pentru vacanţe sau călătorii de afaceri
– Pachete complete de asistenta turistica sau personal specializat in turism

SERVICII TURISTICE INTERNE:
– Cazări la preţuri preferenţiale în hoteluri din Bucureşti şi din ţară
– Organizarea de evenimente de afaceri – întâlniri, reuniuni, conferinţe, simpozioane
– Rezervări şi emitere de bilete de odihnă şi tratament pe litoralul românesc şi în staţiuni montane
– Circuite, tururi şi excursii cu caracter cultural
– Sejururi cu caracter specific (vânătoare, pescuit, sporturi extreme)
– Croaziere pe Dunăre cu vizitarea Deltei

HIMALAYA in Romania

Produsele Himalaya sunt distribuite pe intreg teritoriul tarii prin intermediul societatii Prisum International Trading S.R.L., de mai bine de 20 de ani. Compania Prisum International Trading SRL a fost infiintata in anul 1994 si detine dreptul de distribuitor pe piata româneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India. Obiectivul principal de activitate il constituie comertul cu ridicata a medicamentelor, produselor farmaceutice si produselor de ingrijire si intretinere (cosmetice).

Compania.

O companie cu o istorie si o traditie semnificative, Himalaya joaca un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume. Motivul pentru care produsele Himalaya sunt printre pozitiile fruntase in ceea ce priveste utilizarea lor pe piata de profil, se datoreaza faptului ca au fost fabricate folosind tehnologia moderna. Fiecare produs Himalaya este supus cercetarii primare timp de mai multi ani si fiecare planta medicinala utilizata in produse este studiata si testata individual pentru eficacitate. Gama farmaceutica este sustinuta de mai bine de 300.000 de medici din intreaga lume. Astazi produsele companiei sunt recunoscute si recomandate de doctori si specialisti din intreaga lume si pacienti din peste 83 de tari se bazeaza pe Himalaya pentru nevoile personale de sanatate.

Produse

Portofoliul Himalaya detine 200 de produse farmaceutice, produse de ingrijire personala, de ingrijire pentru copii si ingrijire pentru animale. Fiecare produs Himalaya are in spate ani de cercetare proprie inainte de a fi lansat pe piata. Himalaya nu accepta “stiinta imprumutata” si nu urmeaza “moda” in industria produselor din extracte din plante, ci prefera sa cerceteze si sa testeze individual fiecare din plantele medicinale utilizate in produse, pentru a dovedi eficienta si siguranta acestora.

 

Misiune

Misiunea companiei Himalaya este aceea de a dezvoltara remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa. Activitatea principala a companiei este aceea de fabrica produse din plante pornind de la intelepciunea medicinei ayurvedice. Produsul final trece prin toate etapele realizarii unui produs farmaceutic: cercetare, testarea, validare, cultivare ingrediente si realizare produs final.

Evaluarea stiintifica este o marca a brandului Himalaya, compania fiind implicata in cercetarea de pionierat pentru a dezvolta produse din plante, eficiente si sigure pentru sanatate.

MEGA PROTEINE

Megaproteine − magazin online de suplimente nutritive, un proiect care a luat nastere din pasiune pentru sport, cu dorinta de a promova un stil de viata sanatos si activ.
Compania a intrat pe piata suplimentelor din Romania in 2008. Echipa noastra este formata din sportivi cu activitate in domeniile fitness & culturism, powerlifting, atletism, specialisti in IT, marketing si vanzari. Fiind la randul nostru consumatori de suplimente nutritive, suntem la curent cu toate noutatile de pe piata si dorim sa iti transmitem din experianta noastra.

Calitate fara compromisuri – Megaproteine comercializeaza proteine si suplimente nutritive cu o reputatie impecabila si numeroase premii internationale. Inainte de orice altceva, ne asiguram ca punem la dispozitia clientilor nostri doar suplimente care au trecut testul calitatii premium.
Megaproteine este distribuitor exclusiv de suplimente nutritive Optimum Nutrition, BSN, Isopure, Muscle Line, Dedicated Nutrition si Slim N Time in Romania.

Megaproteine pune la dispozitia ta un serviciu GRATUIT de consultanta in domeniile: suplimente nutritive, nutritie si programe de antrenament. Colegii nostri, antrenori si nutritionisti, sunt activi pe chat, de luni pana vineri, intre orele 9:30-17:30.

Start Time

9:00 am

sâmbătă, noiembrie 11, 2017

Finish Time

5:00 pm

duminică, noiembrie 12, 2017

Address

BE LIVE FITNESS CENTER

Event Participants

Magazin

Facebook