fbpx

ABC Fitness Convention 5th Edition

Cursuri autorizate si acreditate

ABC Fitness Convention 5th Edition

La fel ca in fiecare an, va invitam la un eveniment grandios: o zi dedicata miscarii, alaturi de oameni pasionati, presenteri internationali si traineri experimentati. Clase de aerobic si fitness, seminarii despre diverse teme din fitness, nutritie sau management sportiv, oportunitatea de a invata si de a socializa cu traineri de succes din domeniu: ABC FITNESS CONVENTION 5th EDITION!

Participarea este GRATUITA si se realizeaza in limita locurilor disponibile. Mai jos regasiti programul conventiei, asa ca va asteptam sa va rezervati locul din timp si sa va pregatiti pentru o experienta de neuitat (clasele cu GALBEN sunt clase adaugate in plus fata de programul initial, datorita numarului mare de rezervari)!

programconventienou

Contacteaza-ne la 0755 118 001 / office@abcfitness.ro pentru a-ti rezerva locul la unul dintre cele mai dinamice, energice si spectaculoase evenimente din domeniul sportiv in 2016!

ABC FITNESS CONVENTION 5th EDITION va avea loc la Body Exprim Wellness Club, pe blv. Constructorilor nr. 29A, sector 6, Bucuresti. BE THERE!

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/1115157148581390/

Start Time

9:00 am

duminică, noiembrie 6, 2016

Finish Time

4:00 pm

duminică, noiembrie 6, 2016

Address

Body Exprim Wellness Club, Bucuresti

Event Participants

Facebook