Advanced STEP Weekend

Cursuri autorizate si acreditate

Advanced STEP Weekend

advanced step weekend

Te așteptăm la unul dintre cele mai complete workshop-uri de aerobic din România! Sambătă, 13 iunie, și duminică, 14 iunie, ai ocazia de a învăța cum să-ți transformi ora de Step Aerobic într-un spectacol coregrafic extrem de eficient pentru clienții tăi la Advanced Step Weekend.
Bianca Anton este unul dintre cei mai cunoscuți traineri de Aerobic-Fitness și este recunoscută pentru capacitatea sa de a aduce orele de Step Aerobic la nivel inalt din punct de vedere coregrafic. Este o reală plăcere să-i observi mișcările inedite și să înveți cum să-ți dezvolți creativitatea într-o astfel de zonă.
Alex Huhulea este un trainer exceptional și, totodată, o persoană cu inițiativă. Are propria sală de aerobic in Galați, Easy Fit, recunoscută pentru orele creative, energice și eficiente, dar și pentru programele de remodelare corporală desfășurate cu succes.
Workshop-ul costa 350 de lei, iar toți participanții vor beneficia de cate 4 ore intense în fiecare dintre cele două zile de desfășurare, 2 masterclass-uri din partea ambilor traineri, 2 CD-uri cu muzică, informații prețioase și o experiența de neuitat! Evenimentul va avea loc la clubul de fitness Body Exprim (www.bodyexprim.ro).
Pentru detalii și înscrieri vă rugam să ne contactați la 0755 118 001 sau office@abcfitness.ro

Start Time

12:00 am

sâmbătă, iunie 13, 2015

Finish Time

12:00 am

duminică, iunie 14, 2015

Address

Easy Fit, Galati

Event Participants

Facebook