fbpx

Sava Antoaneta

Cursuri autorizate si acreditate
sava antoaneta

Sava Antoaneta

Mă numesc Sava Antoaneta Daniela şi sunt instructor acreditat aerobic-fitness în cadrul sălii “Prosper Fitness” si ABC FITNESS CLUB.

Pasiunea pentru sport şi atracţia mea faţă de dans m-au determinat să urmez cursurile de specializare aerobic-fitness, în cadrul şcolii “ABC Fitness”. Acest curs m-a ajutat să mă dezvolt atât pe plan personal cât şi pe plan profesional, găsind modalitatea perfectă de a îmbina “utilul cu placutul”.

Consider că în acest domeniu, fără muncă şi dedicaţie nu poţi avea rezultate atât din postura de instructor cât şi din cea de cursant, de aceea mi-am creat propriul stil de antrenament, mergand pe ideea: “dupa muncă şi răsplată”. Aşa că, dacă vreţi să munciţi alături de mine, vă aştept la ”Prosper Fitness” la clasele de Step&Tone, Arms-Waist&ABS, Legs&ABS si Pilates si la ABC FITNESS CLUB la clasele Dance Aerobic si Aero Combat.

Bine ar fi să învăţăm să facem din mişcare un stil de viaţă, aceasta putând fi practicată indiferent de vârsta şi greutate, atât într-un cadru organizat cât şi în aer liber. Din punctul meu de vedere este foarte important ca un instructor să ştie sa-şi motiveze cursanţii şi să-i ajute să-şi depăşească limitele.

Competente


Matematica Nutriției - Cartea

Facebook