fbpx

Ramona Fueru

Cursuri autorizate si acreditate
ramona fueru

Ramona Fueru

Ma numesc Fueru Ramona, am 24 de ani, lucrez ca instructor international de aerobic-fitness si kangoo jumps, predau clase de dance aerobic, body workout si kangoo jumps.

Am descoperit pasiunea pentru activitatile fizice inca din copilarie, practicand inotul si dansul sportiv, aceasta fiind perioada in care am inteles cat este de important sportul in viata fiecarei persoane, deoarece ne ajuta sa avem o buna conditie fizica, sa capatam un mare grad de respect si incredere fata de noi insine.

Am absolvit Facultatea de Medicina, fiind fascinata de anatomia si fiziologia organismului, iar in prezent sunt masteranda la specializarea Fitness si Performanta Motrica in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport.

Cand am incaltat pentru prima data ghetele Kangoo, mi-am dat seama ca e vorba de dragoste la prima vedere. Exercitiile si posibilitatile nelimitate pe care le ofera kangoo jumps m-au determinat sa incep cursurile de instructor aerobic-fitness la ABC Fitness, dupa care am urmat cursurile de kangoo jumps devenind instructor international de kangoo power si kangoo dance.

Prin prisma faptului ca am urmat aceste cursuri am realizat importanta lucrului in echipa fapt ce m-a determinat sa urmez in cadrul aceleiasi scoli ABC Fitness cursul de formator instructor aerobic fitness.

Prin Scoala ABC Fitness iti poti urma visele spre o cariera de succes in lumea sportului, cu o echipa pe care te poti baza.

Galerie Foto

CompetenteMatematica Nutriției - Cartea

Facebook