fbpx

Raluca Popescu

Cursuri autorizate si acreditate
Raluca Diaconescu

Raluca Popescu

În prezent mă puteţi găsi în cadrul sălii Imperiul Soarelui Health and Beauty predând cursuri de Pilates şi cardio&tone( SUMMER BODY).
Am ajuns să practic din curiozitate – nu am fost de mică o fire atletică, ba chiar din contră, dovada că toţi putem reuşi.
Acum vreo 12 ani am intrat într-o sală de aerobic şi m-am îndrăgostit de mişcare. Dupa 10 ani am avut norocul să întâlnesc o echipă de oameni minunaţi care m-au ajutat să devin instructor. De atunci muncă, muncă şi iar muncă, pentru că acesta este un domeniu foarte frumos, cu foarte multe satisfacţii, dar care necesită şi foarte multă muncă.

Ce poate fi mai frumos decât să ai puterea să schimbi vieţi în bine? Cand vezi rezultate şi atunci când oamenii sunt multumiţi de ce au realizat iar tu ai contribuit la asta… nimic nu se compară cu acest sentiment.
Aşa că dacă iubeşti mişcarea în orice formă, te aşteptăm să te alături echipei noastre şi satisfacţiile vor fi pe masură.
În primul rând la ABC Fitness School echipa face totul. Întotdeauna ai parte de un sfat, de o sugestie, de o idee nouă, plus că întotdeauna vei fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul fitness wellness.
Te vei convinge singur!

Competente

Matematica Nutriției - Cartea

Facebook