fbpx

Ionescu Bogdan

Cursuri autorizate si acreditate
ionescu bogdan

Ionescu Bogdan

Educatie:

Facultatea de educatie fizica si sport
Specializarea: kinetoterapie si motricitate speciala
Competente: anatomie, biomecanica, biochimie, prim ajutor medical, recuperarea afectiunilor ortopedico-traumatice, refacere in activitatea sportiva, evaluare motrica, farmacologie.

Perfectionari:
Curs Acreditat Preparator Fizic
Competente: organizarea activitatii de pregatire fizica, pregatirea fizica a sportivilor, monitorizarea sportivilor, evaluarea nivelului pregatirii fizice, derularea programelor de refacere si recuperare medicala.

Curs Acreditat Tehnician Nutritionist
Competente: principiile alimentare si valoarea nutritiva, metode de gastrotehnie, alimentatia copiilor si adolescentilor, alimentatia sportivilor, alimentatia femeii insarcinate, alimentatia batranilor, alimentatia in diferite boli, merceologie alimentara, biochimie alimentara, intocmirea meniurilor.

Sportiv de profesie, Bogdan Ionescu practica bodybuilding-ul din anul anul 2000, din timpul facultatii. Pe parcursul evolutiei sale, tehnicile de antrenament si optimizarile nutritionale pe care le-a implementat s-au schimbat, dar mereu a primat dorinta sa de a face performanta folosind mijloace sportive si alimentare naturale. Experienta competitionala de nivel IFBB i-a oferit ocazia unica de a pune in practica si de a testa pe propriile evolutii principiile pe care le-a dobandit de-a lungul formarii sale profesionale. In acest fel, Bogdan Ionescu a dobandit o perspectiva unica, aplicata a tuturor conceptelor teoretice pe care si le-a insusit, putand astfel sa imbogateasca cu detalii proprii, verificate, toate aspectele teoretice pe care le preda.

Concursuri si distinctii, in ordinea participarilor:

Nationale Otopeni 2015 loc 2
Tiger Classic Cluj 2015 loc 3
Tiger Classic Constanta 2015 loc 2
Tiger Classic Bucuresti 2015 loc 4
Nationale Cluj 2015 loc 4
Nationale Otopeni 2016 loc 2
Pro Nutrition GP 2016 loc 3
Nationale Sibiu 2016 loc 5
Nationale Ploiesti 2017 loc 3
Cupa Romaniei Reghin 2017 loc 2
Nationale Sibiu 2017 loc 5

Competente
Facebook