fbpx

Fekete Márton

Cursuri autorizate si acreditate
fekete-marton

Fekete Márton

Bun venit, sunt Fekete Márton.

Am crescut într-o familie de medici și de profesori.

Încă de la vârstă fragedă am avut acces la foarte multe informații, mama mea  fiind una dintre acei medici care au crezut întotdeauna în importanța prevenirii bolilor.

Eu cred că în ziua de azi, majoritatea oamenilor nu pun accent pe prevenirea bolilor, ci aleg soluția mai ușoară prin a înghiți un medicament pentru ameliorarea simptomelor. Această raportare se datorează stilului de viață de acum care este accentuat de marketingul fals care promite soluții imediate și rapide prin tratamente medicamentoase. Chiar dacă este prezentat cum ar fi drumul cel mai rapid și ușor către vindecare, eu totuși cred în prevenirea îmbolnăvirii cu un stil de viață sănătos, unde este necesară alimentația adecvată, sportul, hidratarea corectă și odihna de calitate. Dar să ne gândim puțin! Nu este mult mai ușor să prevenim cu un stil de viață sănătos anumite boli, cum ar fi bolile cardiovasculare, diabet tip II și alte boli autoimune,  sau chiar bolile canceroase, decât să fim dependenți de un regim medicamentos cu efecte adverse severe până la sfârșitul vieții? Sunt ferm convins că omenirea din ziua de azi face mișcare mult prea puțin deși omul nu a fost conceput să ducă o viață sedentară. Tocmai din această cauză, sportul, activitatea fizică ar trebui introdusă in viața noastră cu aceași importanță ca și spălatul pe dinți, adică zilnic. Menirea mea este să educ oamenii către o viață sănătoasă și să îi ajut și să susțin pe cei care își doresc această cale. Știu că este foarte greu intr-o lume în care totul este extrem de accelerat să introducem mișcarea zilnică alături de o alimentație sănătoasă, totuși, este o investiție mult mai bună, decât ulterior să alergăm disperați de la medic la medic. În acest scop pot să ajut ca nutriționist și antrenor fitness certificat.

Am mai mult de 20 de ani experienta in domeniul fitness. Am avut onoarea sa antrenez cu unii dintre cei mai mari nume din sfera  acestui sport de la care am învatat techici de antrenamente deosebite cat si bazele bodybuildingului.

Competente


Alți Formatori

Matematica Nutriției

Facebook