fbpx

Barbu Octavian

Cursuri autorizate si acreditate
barbu-octavian

Barbu Octavian

La varsta de 16 ani am inceput sa practic sport si am mers pentru prima oara la sala. Dupa ce am inceput sa vad rezultatele muncii mele, m-am indragostit instantaneu de acest sport.

Am inceput la 47 de kilograme iar acum dupa 7 ani de mers constant la sala, am 78.

Ce a inceput initial ca o solutie pentru a nu mai fi batjocorit de batausi in liceu pentru cat de slab eram a ajuns sa fie un stil de viata si o necesitate, cea de a ridica greutati.

Din momentul in care am inceput sa merg la sala, a devenit o obsesie pentru mine sa studiez despre fitness pe internet si sa invat cum sa structurez o rutina optima de antrenament, un plan de nutritie adecvat deoarece eu fiind ectomorf, tot timpul m-am confruntat cu luarea in greutate si consumul a unui numar suficient de calorii zilnic.

Am citit mii de articole si am vizionat mii de videouri despre fitness iar acum consider ca stiu exact ce trebuie de facut pentru a te face extrem de puternic si ca efect secundar, mai mare.

Filozofia mea despre antrenamente este “fa-te mai puternic ca sa te faci mai mare”.

Actual, sunt un middleweight powerlifter si intentionez sa merg la competitii de powerlifting.

Cateva din realizarile mele in acest sport:

  • Impins la piept in plan orizontal cu bara olimpica cu 120 de kilograme
  • Indreptare cu 175 de kilograme
  • Genuflexiune cu 150 de kilograme
  • Tractiune cu 42.5 de kilograme
  • Presa militara cu 75 de kilograme
  • 21 de flotari intr-o mana intr-o singura serie
  • 19 tractiuni intr-o singura serie
  • 40 cm circumferinta la brat (15.7 inci)
  • 129 cm circumferinta la umeri si spate (50.8 inci)

Dupa o perioada indelungata de studiu  si practica individuala am aplicat pentru cursul de Instructor de Fitness si Personal Trainer la ABC FITNESS SCHOOL . La scurt timp dupa absolvire am fost cooptat in echipa de trainer a scolii si, la indemnul acestora, am realizat manualul de TERMENI UZUALI IN LIMBA ENGLEZA.

Avand in Vasile Bogdan un indrumator profesionist si exigent, am resit sa ma ridic la asteptarile acestora privind realizarea materialului de curs .

Tot la indrumarea acestuia am parcurs si cursul de Formator in urma caruia am devenit Trainer la ABC FITNESS SCHOOL .

Misiunea mea este sa invat pe cat mai multi oameni ce am invatat eu in cei 7 ani de sala, sa ii invat pe antrenorii din Romania sa antreneze corect pe clientii lor ca sa faca din ei oameni sanatosi, puternici, fericiti si multumiti de rezultatele lor.

Competente


Matematica Nutriției - Cartea

Facebook