The Strongest Man In The City II

Cursuri autorizate si acreditate

The Strongest Man In The City II

the-strongest-man 2

Competitia „The Strongest Man In The City”, initiata de Iulian Dinu (www.iuliandinu.ro) si organizata de Fitness Events, ABC Fitness, impreuna cu Decathlon Iuliu Maniu, a reusit sa stranga aproximativ 80 de curajosi participanti la ce-a de-a doua editie a evenimentului.

Dupa entuziasmul primei editii, care a avut loc anul trecut, acum s-au strans dornici atat din Bucuresti, cat si din alte parti ale tarii, toti dorindu-si sa fie „The strongest man”, cel putin intr-una dintre cele trei probe. Indiferent ca au venit individual sau au reprezentat o anumita sala de fitness, concurentii au fost foarte bine pregatiti si au reusit sa atraga atat privirile sustinatorilor, cat si cele ale clientilor Decathlon, care s-au strans pentru a urmari competitia. In total, peste 250 de persoane au urmarit pe viu mii de repetari incrancenate, toate pentru un singur scop: titlul de „The Strongest Man In The City”.

Au existat 4 categorii de greutate: -70 kg, -80 kg, -90 kg si +90 kg. Concurentii au fost pusi la incercare prin trei probe:
1. Impins culcat cu greutatea propriului corp
2. Genuflexiuni cu impins Kettlebell-ul deasupra capului
3. Tractiuni cu contragreutate

Pentru proba speciala, cea care stabilea castigatorul titlului de cel mai puternic barbat din oras, s-au calificat doar castigatorii probelor la fiecare categorie. Proba a constat in efectuarea exercitiului Man Maker timp de doua minute si a stors ultimele picaturi de energie din concurenti.

De multe ori, pentru a fi cat mai aproape de o sansa la „titlu”, concurentii si-au depasit limitele si au fortat la maxim rezistenta si puterea atat fizica precum si mentala, avand in vedere ca au existat si baraje (in situatia in care se efectuau acelasi numar de repetari la un exercitiu).

Ca la orice concurs, publicul a aclamat, au existat sustinatori, simpatii, a fost o atmosfera de zile mari pe care speram sa o avem si la urmatorul eveniment de acest gen.

Dupa multe reprize de lupta cu oboseala si cu o ambitie de fier, Rotaru Costel a reusit sa devina castigatorul celei de-a doua editii „The Strongest Man In The City”, avand cele mai multe repetari la proba speciala. Pe langa titlu si multumirea de sine, acesta a plecat acasa cu multe premii din partea sponsorilor.

Cum a fost

Start Time

12:00 am

sâmbătă, iulie 6, 2013

Finish Time

12:00 am

sâmbătă, iulie 6, 2013

Address

Bucuresti

Event Participants

Facebook