Invata FITBALL alaturi de cei mai buni!

Cursuri autorizate si acreditate

Invata FITBALL alaturi de cei mai buni!

workshop fitball 15 februarie 2014

Fitball-ul este unul dintre stilurile de aerobic care prezinta multiple beneficii pentru sanatatea celor care il practica. Fitball-ul reprezinta mai mult decat niste exercitii efectuate cu ajutorul mingii de fitness. Fitball-ul reprezinta echilibru, coordonare si creativitate. Cu ajutorul mingii de fitness iti poti antrena toate grupele musculare  si iti poti imbunatati echilibrul. Mai mult, la acest stil de aerobic pot apela si persoanele mai in varsta care sufera de dureri de spate, fitball-ul ameliorand durerile in zona lombara si cervicala. Totodata acest stil de aerobic este indicat si gravidelor pentru multiplele lui efecte pozitive:  este excelent pentru zona dorsala,  iti da putere si iti mentine tonusul muscular, te simti relaxat cand te intinzi pe minge.

Acum, iti oferim sansa sa inveti acest stil de aerobic alaturi de profesionistii  ABC FITNESS SCHOOL! Foste sportive de performanta, cu foarte multi ani de experienta in aerobic, specialistele noastre, Angy si Georgette,  iti vor dezvalui tainele acestui stil de aerobic in cadrul Workshop-ului de Fitball.
Sambata, 15 februarie 2014, te asteptam incepand cu ora 10:00 cu multa voie buna si  cu:

– suport teoretic cu informatii actualizate;
– clase demonstrative;
– o masa de pranz gustoasa si sanatoasa;
– CD-uri cu muzica pentru clasele de fitball/aerobic pe care le vei sustine.

Taxa de participare la workshop-ul de fitball este de 400 lei.
Bonus! Daca te inscrii la workshop pana la finalul lunii ianuarie, iti oferim o reducere de 50 de lei, taxa fiind de 350 lei.

Pentru detalii si inscrieri:
> office@abcfitness.ro
> 031.107.20.44
> 0761.393.358

Alege sa inveti fitball-ul alaturi de cei mai buni  specialisti, intr-o atmosfera profesionala, cu oameni deschisi, pasionati de sport si de o viata sanatoasa!  Passion for wellness lifestyle!

 

Start Time

10:00 am

sâmbătă, februarie 15, 2014

Finish Time

5:00 pm

sâmbătă, februarie 15, 2014

Address

ABC Fitness

Event Participants

Facebook