Fitness Day in Feteşti

Cursuri autorizate si acreditate

Fitness Day in Feteşti

fitness day in fetesti

Fitness Day in Feteşti” a fost unul dintre cele mai antrenante evenimente realizate de noi. Scopul nostru a fost, este şi va rămâne schimbarea vieţii oamenilor prin promovarea fitness-ului şi, implicit, promovarea mişcării drept cheia pentru un stil de viaţă sănătos.

La acest eveniment, organizat împreună cu Clubul Sportiv Activ Feteşti, am încercat să diversificăm şi să aducem cât mai multe ore distractive, încoronate cu informaţii uşor de asimilat. Am realizat ore de:
Aero-Step, cu Bianca Anton, unul dintre cei mai apreciaţi formatori ABC FITNESS;
Fitball cu Georgiana Vasile, iniţiatoarea acestui grup şi persoana care, de fapt, reuşeşte să creeze un întreg din tot acest concept;
Aero-Combat cu Antoaneta Sava, formatorul nostru plin de energie şi creativitate;
Functional Training cu Claudiu Chiper, tânăra noastră speranţă care, la o varstă fragedă, are foarte multă experienţă;
Pilates cu Daniela Militaru, realmente o persoană pasionată şi extrem de bine pregătită din toate punctele de vedere.

Bonusul a venit din partea lui Bogdan Vasile, formatorul nostru cu o experienţă de aproximativ 20 de ani în industria de fitness, care a susţinut un seminar de nutriţie, cu foarte multe informaţii utile, uşor de asimilat de către toţi participanţii.

Evenimentul a avut un real succes şi ne bucurăm că oamenii apreciază ceea ce noi, ABC FITNESS, încercăm să facem. Suntem conştienţi că avem atât capacitatea cât şi responsabilitatea să schimbăm vieţile oamenilor într-un mod pozitiv şi sănătos. Încercăm să facem acest lucru cu fiecare acţiune în parte, de la cursurile susţinute până la parteneriatele avute sau evenimentele realizate.

Vă aşteptăm şi la următoarele întâlniri sau evenimente organizate! Urmăriţi-ne atât pe site, cât şi pe Facebook, pentru noutăţi!

Cum a fost

Aero-Combat cu Antoaneta Sava

Fitball cu Georgiana Vasile

Pilates cu Daniela Militaru

Aero-Step cu Bianca Anton

Functional Training cu Claudiu Chiper

Seminar Nutritie cu Bogdan Vasile

Start Time

10:00 am

duminică, iulie 21, 2013

Finish Time

3:00 pm

duminică, iulie 21, 2013

Address

Clubul Sportiv Activ, Feteşti

Event Participants

Facebook