AERO-MARATON – DECEBAL CLUB Drobeta-Turnu Severin

Cursuri autorizate si acreditate

AERO-MARATON – DECEBAL CLUB Drobeta-Turnu Severin

club decebal

Program eveniment:

17.00 dance aerobic – 45min
Clasa de aerobic in care se imbina armonios exercitii de gimnastica cu miscari si pasi din diferite stiluri de dans – modern, latino etc.
18.00 fitball – 45 min
Clasa de aerobic in care se folosesc mingii de gimnastica. Sunt diferite tipuri de clase care se pot realize cu ajutorul mingiei fitball: fitball basic, fit dance, fit tone, etc.
Beneficiile claselor de fitball: combate celulita, previne osteoporoza, ofera longevitate vertebrelor, menajeaza articulatia gleznei si a genunchiului, antreneaza o postura corporala corecta si echilibrul.
19.00 tae bo – 45min
Lecţii ce cuprind coregrafii care combină paşii de aerobic, cu elementele de conţinut ale gimnasticii de bază şi loviturile cu pumnul şi piciorul – box, karate, kickboxing – alternate cu exerciţii de mobilitate – stretching.
20.00 step aerobic – 45min
Se realizează cu ajutorul unei suport tip platformă de diferite înălţimi şi dimensiuni, foarte eficient pentru antrenarea musculaturii trenului inferior cât şi a aparatului cardio-respirator şi cardio-vascular.
21.00 relax & stretching – 15-20min
Lectie de relaxare care cuprinde exercitii de incordare, relaxare, intindere pentru intreaga musculatura a organismului. Aceste exercitii imbinate armonios cu muzica si lumina din sala de aerobic sa va relaxa total.
Toate clasele au fost predate de Prof. Georgiana Stefania Voica, Formator CNFPA si Lector F.R.S.P.T.
La eveniment au participat peste 60 de persoane, insa doar 4 au putut face fata celor 5 ore de antrenament, acestea fiind premiate.

Start Time

5:00 pm

luni, martie 1, 2010

Finish Time

9:30 pm

luni, martie 1, 2010

Address

Drobeta Turnu Severin

Event Participants

Facebook