fbpx

ABC Fitness la Wellness Show

Cursuri autorizate si acreditate

ABC Fitness la Wellness Show

Între 26 şi 29 septembrie, ABC FITNESS va participa la târgul de fitness, spa, nutriţie şi îngrijire corporală “Wellness Show” în incinta Romexpo, Bucureşti. Punem la bataie 5 cursuri la tombolă, aşa că vă invităm să veniţi la standul nostru pentru şansa de a câştiga un curs care vă poate schimba viaţa.

Ne place să fim alături de publicul nostru, aşa că nu ratăm nicio ocazie! Aici, la Wellness Show, avem ocazia să ne cunoaştem mai bine. Vom povesti despre ceea ce vă doriţi voi de la o şcoală de fitness, cine suntem noi, în ce credem şi cum vă putem ajuta să vă transformaţi visele în realitate. Da, visele se transformă în realitate, pentru ca noi credem că dezvoltarea pasiunii este calea spre o viaţă, cu adevărat, frumoasă.

Veţi avea ocazia să discutaţi cu persoanele care au pus bazele ABC FITNESS şi, de asemenea, cu formatorii noştri, de la care, cu siguranţă, veţi afla lucruri noi şi veţi avea ce învăţa. Credem în comunicare iar acest eveniment reprezintă oportunitatea perfectă pentru a ne apropia. Surprize, premii, tombolă, discuţii incitante şi pasiune pentru fitness, asta vă aşteaptă la standul ABC FITNESS!

Wellness Show este un eveniment incitant, unde puteţi lua contact cu cei mai buni traineri din Romania, branduri cunoscute şi elemente inovative din industriile care promovează o viaţă sănătoasă. Mai mult decât atât, veţi vedea antrenamente noi, demonstraţii live şi veţi simţi entuziasmul unei lumi în plină dezvoltare.

NOI vom fi acolo. Vă aşteptăm! Nu uitaţi să ne urmăriţi atât pe site, cât şi pe Facebook pentru noutăţi!

Start Time

9:00 am

joi, septembrie 26, 2013

Finish Time

6:00 pm

duminică, septembrie 29, 2013

Address

Romexpo, Bucuresti

Event Participants

Facebook