ABC FITNESS CONVENTION 3rd EDITION

Cursuri autorizate si acreditate

ABC FITNESS CONVENTION 3rd EDITION

abc fitness convention 3rd edition

Anul acesta, cu ocazia implinirii a 3 ani de activitate cu rezultate formidabile, organizam cel mai asteptat eveniment pentru toti cei care ne-au cunoscut, ne cunosc sau vor sa ne cunoasca: ABC FITNESS CONVENTION, editia a 3-a.

Evenimentul va avea loc la Body Exprim Wellness Club, unul dintre cele mai moderne si apreciate centre wellness din Bucuresti. Distractia incepe la ora 10 dimineata si va lua sfarsit la ora 18. Va asteptam cu ore care mai de care mai interesante, de la Power Step sau Zumba pana la Kangoo Jumps, TRX sau Aqua Gym! Foarte interesante vor fi si seminariile de nutritie si activitate fizica. De asemenea, organizam concursul ABC FITNESS CIRCUIT, cu premii substantiale si concurenta maxima!

Va asteptam cu tombole, premii, concursuri si multa voie buna. Vom oferi, atat din partea ABC FITNESS, cat si din partea Body Exprim, vouchere de discount la cursuri, accesorii, abonamente la fitness si la aerobic, vouchere la clase si multe altele!

Pentru doar 25 de lei, veti beneficia de o zi incarcata cu ore interesante, creative, pline de energie si cat mai multe persoane pasionate de aceasta lume minunata a sportului! Foarte IMPORTANT: inscrierile si rezervarile se fac la 0755 118 001 sau office@abcfitness.ro!

Pentru noutati, urmariti evolutia evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/587497758020966/

pozaconventieore

Start Time

10:00 am

duminică, noiembrie 9, 2014

Finish Time

6:00 pm

duminică, noiembrie 9, 2014

Address

Body Exprim Wellness Club, Bucuresti

Event Participants

Facebook