fbpx

Depăşirea blocajelor mentale şi emoţionale

Cursuri autorizate si acreditate

Depăşirea blocajelor mentale şi emoţionale

ABC Fitness
ABC Fitness
15 mai 2021
Depăşirea blocajelor mentale şi emoţionale

Descriere Depăşirea blocajelor mentale şi emoţionale

Cu siguranță vă veți confrunta cu anumite blocaje mentale și emoționale indiferent de ce v-ați propus să realizați în viața dumneavoastră. Pentru a reuși, va trebui să le depășiţi.

Pentru a depăși aceste blocaje, majoritatea oamenilor aleg strategia struțului; pur și simplu încearcă să le ignore, sperând că vor dispărea. Ei bine, ele nu vor disparea! Pe termen lung se vor acumula și vor deveni o povară din ce în ce mai grea pe umerii dumneavoastră. Așadar, ignorarea lor nu este o strategie câștigătoare.

Strategia câștigătoare pe termen lung este să înțelegeți ce cauzează existența acestor blocaje mentale și emoționale și apoi să mergeți la cauza principală a acestora și să o eliminați. În acest fel, rezolvați problema de la rădăcină și nu vă va mai deranja niciodată.

În acest curs veți afla câte puțin – despre structura universului de la nivel fundamental până la cel mai profund. Acest lucru este necesar pentru a înțelege mecanismele şi pentru a avea o bază stabilă pe care să construiți.

Pe baza aceasta, veți afla despre structura energetică a ființei umane. Această cunoaștere vă permite să înțelegeți ce se întâmplă de fapt în interiorul a ceea ce numim adesea „cutia neagră” a ființei umane. Ne referim la aceasta structură utilizand sintagma „cutie neagră”, deoarece – în multe cazuri – nu avem cunoştințele necesare pentru a înțelege ceea ce se întâmplă în interiorul unei persoane și prin urmare, suntem deseori surprinși (și confuzi) cu privire la rezultatele acțiunilor noastre; mai ales la nivel mental și emoțional.

Cursul continuă oferindu-vă tehnici de canalizare a energiei, astfel încât să puteți rezolva și depăși blocajele mentale și emoționale. Acesta este – în multe cazuri – un proces care necesită timp și este adesea perceput ca fiind dureros pe măsură ce vor ieși la suprafaţa traumele emoționale pe care le purtați cu dumneavoastră. Aşadar aceasta este singura modalitate care vă permite să depășiți blocajele mentale și emoționale pe care le aveți și să vă eliberați energia blocată, o energie pe care o veți avea apoi la dispoziție pentru a vă atinge visurile și obiectivele în viață.

Durata: 2 ore + Sesiune de întrebări și răspunsuri

Momentan acest workshop este suspendat.

 

Formator: Andronicus Torp

Andronicus Torp

Orașe în care desfășurăm cursul:

   

  Despre Curs

  • Lectures 0
  • Quizzes 0
  • Durata 2 ore
  • Limba Engleză / Română
  • Students 0
  • Assessments Da

  Acte necesare si taxa Depăşirea blocajelor mentale şi emoţionale

  Programă și orar Depăşirea blocajelor mentale şi emoţionale

  Curriculum is empty.

  Formatori Depăşirea blocajelor mentale şi emoţionale

  Examen final Depăşirea blocajelor mentale şi emoţionale

  Cursurile urmatoare

  Inscriere Depăşirea blocajelor mentale şi emoţionale

  Inscrierile se fac fie la sediul nostru din strada Frații Buzești 68, Sector 5, București; fie telefonic la 0761 393 357 / 0761 393 358; fie prin e-mail la office@abcfitness.ro
  Matematica Nutriției - Cartea

  Facebook