fbpx

Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi

Cursuri autorizate si acreditate

Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi

ABC Fitness
ABC Fitness
19 februarie 2022
Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi

Descriere Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi

In urma cursului de Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi  cu o durată de 2 săptămâni – 90 ore ce cuprind seminarii cu prezență obligatorie, susținute de formatori autorizați, studii de caz și in echipă, proiecte și voluntariate, absolvenții vor putea să :

 • Să sfătuiască clienții cu privire la alimentația corectă a copiilor
 • Să sfătuiască clienții cu privire la alimentația corectă acopiilor sportivi
 • Să sfătuiască clienții cu privire la folosirea corectă a suplimentelor alimentare pentru menținerea sănătății copiilor sportivi

 

Ce spun cursanții noștri:

Bogdana Pascal

Bună ziua! Indiferent când și cum vin rezultatele, am și eu doua comunicări de făcut, cu voia voastră – în primul rând vreau să le mulțumesc lui Bogdan Vasile și echipei pentru dedicare, răbdare și tot ceea ce fac, nu e ușor să vrei să faci educație într-o țară în care toate par ca îți sunt împotrivă – instituții, mentalități solidificate, birocrație și proceduri absurde. În al doilea rând, pentru mulți dintre noi se deschide un drum lung, plin de informații care se rescriu permanent, unele contradictorii, un drum frumos, plin de învățare și adaptare la un stil de viață mai aproape de natural și de nevoile reale ale unui organism sa evolueze sănătos. Sunt convinsă ca în ciuda emoțiilor și micilor încurcături pe care unii dinte noi le-am avut duminica, cu toții suntem responsabili și vrem să diseminam mai departe informația corectă, că de impostura e plina tarisoara asta

Bogdana Pascal

Cristina M.

Subscriu la cele spuse de colega noastra Bogdana. Multumesc atat domnilor profesori cat si colegilor, pentru tot ceea ce am invatat in toată această perioada. Ma bucur ca s-a luat decizia de a pastra grupul si prin urmare relatiile de prietenie dintre noi. Cu siguranta se vor isca schimbari cu efecte majore pozitive… O zi bună!

Cristina M.

Cristina Mazalu

Si eu le mulțumesc celor care ne-au “deschis ochii” pentru un stil de viață sănătos și susțin inițiativă colegei noastre de a păstra legătura între noi. Felicitări tuturor!

Cristina Mazalu

Marian Chiriac

Îmi face plăcere să fac parte dintr-un grup de părinți cărora le pasă de aspectele esențiale din viața copiilor lor, aşa cum este nutriția. Apreciez ideea colegei de a păstra grupul. Mulțumesc Bogdan Vasile, chef Cezar Munteanu şi întregului staff ABC Fitness atât pentru informațiile prețioase pe care ni le-au oferit, cât şi pentru toate demersurile de a schimba ceva în România. Sper ca din ce în ce mai mulți dintre noi să pornească câte un ” val”, mai mic sau mai mare şi să ajungem la mal cu țărişoara asta. O zi bună tuturor!

Marian Chiriac

Elena-Cristina Sidor

Mie mi-a placut experienta pe care am avut-o in cadrul cursului Alimentatia copilului, pentru ca chiar daca m-am inscris din curiozitate mi s-au lamurit unele aspecte neclare despre ceea ce înseamnă sa te hranesti eficient si sanatos si astfel pot aplica aceste notiuni esentiale in viata celor dragi, bineinteles cu voia lor.

Fiecare e responsabil pentru “comoara sa-Sanatatea”(Hipocrate).

Deci, apreciez initiativa celor de la Abc Fitness School in a face o “educatie alimentara, de calitate” in prezent, in România.

Elena-Cristina Sidor

Orașe în care desfășurăm cursul:

   

  Autorizații Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi

  autorizatie arnfs fitness
   

  Specimen diploma Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi

  Despre Curs

  • Lectures 6
  • Quizzes 0
  • Durata 90 ore
  • Nivel Invatamant -
  • Limba Romana
  • Students 0
  • Assessments Da

  Acte necesare si taxa Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi

  Acte Necesare

  • Copie simplă BI/CI
  • Copie simplă certificat de naştere
  • Copie simplă certificat de căsătorie – dacă este cazul
  • Adeverinţă medicală – clinic sănătos
  • Copie chitanţă taxă curs (IBAN: RO59 RZBR 0000 0600 2230 0116 – beneficiar ABC PROFESSIONAL SCHOOL SRL)

  Taxă curs

  Taxa Curs: 500 RON

  Taxa de curs include:

  – şcolarizare și suport (2 săptămâni)
  – taxă diplomă
  – 1 manual de curs în format electronic
  – sprijin în elaborarea proiectului final de examen

  Taxă eliberare diploma: 100 lei (se va achita în contul ARNFS cu cel puțin 14 zile înainte de examen).

  Taxă de evaluare/ reevaluare: 300 lei (se va achită cu minim 7 zile înainte de examen, în cazul în care nu s-a susţinut din diferite motive examenul la data stabilită în contractul de formare profesională).

  Inscrieri la:

  Tel. Fix: 031.107.84.74
  Tel.: 0761.393.358 / 0761.393.357
  E-mail: office@abcfitness.ro

  Programă și orar Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi

  • Cursurile practice și teoretice vor conține următoarele materii:

   • Tipuri de efort
   • Metode de calcul a macronutrienților
   • Hidratare corectă
   • Alimentația corectă a copiilor
   • Alimentația corectă a copiilor sportivi
   • Suplimente alimentare pentru menținerea sănătății copiilor

  Formatori Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi

  chef-cezar-munteanu
  Formator Alimentația Copiilor
  bogdan-vasile
  Formator Alimentația Copiilor

  Examen final Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi

  La examenul final vor lua parte doar cursanții care au respectat contractul de formare profesională, examen ce se va susține în prezența comisiei ARNFS cu evaluatori acreditați ANC (Autoritatea Națională de Calificări). Atât examenul teoretic, cât și cel practic, se vor susține în aceeași zi în format online. Data examenului final va fi adusă la cunoștință cursanților cu minim 14 zile înainte. Nu pot participa la examenul final acei cursanți care nu au dosarul completat cu 14 zile înainte de examen, care nu au taxele achitate la zi sau care nu au rezolvat proiectele și temele intermediare. Taxa de eliberare a diplomei 100 lei - se plătește în contul ARNFS până la data susținerii examenului. Diploma este acreditată de ARNFS (Asociația Română pentru Nutriție, Fitness și Sănătate) și este recunoscută în România, Țările UE și o mare parte a țărilor semnatare a convenției de la HAGA.
   

  Cursurile urmatoare

  Indiferent de localitatea din care faci parte, poți participa la cursuri prin videoconferință – cursurile sunt de asemenea înregistrate și vor fi transferate către dumneavoastră ulterior. Toate materialele se trimit în format electronic – prezența la curs făcându-se de asemenea prin catalog electronic.

  • Date Curs: 19 februarie 2022

  Inscriere Alimentația Copiilor și a Copiilor Sportivi

  Inscrierile se fac fie la sediul nostru din strada Frații Buzești 68, Sector 5, București; fie telefonic la 0761 393 357 / 0761 393 358; fie prin e-mail la office@abcfitness.ro
  Matematica Nutriției - Cartea

  Facebook